A Tout Le Monde, 99 Ways To Die, Peace Sells si Sweating Bullets
+nu pot adauga argumente.Imi plac foarte mult toate, mai ales a patra, care... oarecum ma caracterizeaza.Peace Sells are niste versuri geniale, care vor fi de actualitate oricand.99 Ways To Die iarasi o consider o melodie care sa ma caracterizeze prin versurile ei, are si un instrumental genial.Iar A Tout Le Monde este prima melodie ascultata de la ei, cu solo si versuri geniale.Pace!
A tout le monde, pentru că este melodia mea de suflet şi m-a ajutat mult în unele perioade.
@AsAsInS - Holy Wars... Rust in Peace... Albumul ajunge la mine poimâine! Mersi că mi-ai amintit.
Trust.Pentru ca imi place la nebunie cum se aud instrumentele alea si in principal datorita versurilor, al caror principiu l-am aplicat intotdeauna, chiar dinainte de a fii rocker, datorita unor experiente personale... :"Trust hurts/Why does trust equal suffering".S-ar putea sa fie un argument cam tampit, dar la ora asta, atat mi-a venit in cap.
Symphony of Distruction
Argument nu pot să-ţi dau. Pur şi simplu îmi place cel mai mult.
Ok a mea este Holy Wars...Dar de ce oare? INSTRUMENTALUL,soloul lui Dave este genial, dupa care bineinteles urmeaza lyricsul, care este genial!
Dumnezău oarecum aceleasi preferinte ca ale mele...
Dar pentru mine tot Holy Wars ramane cea mai buna!
TeoPT întreabă: