| itscloudyoutside a întrebat:

Mereu cand scoate DJ Nimeni-Nu-E-In-Stare-Sa-Ii-Retina-Numele sau Inna sau eu mai stiu cine o melodie noua, toata lumea sare in sus: "MAMAAAA, CE TARE E!", indiferent daca melodia e buna sau nu, si house-ul asta de doi bani din Romania eu una nu sunt in stare sa-l ascult. Ce e asa de interesant la o melodie noua? Exemple sunt si pe TPU, toata lumea vrea melodii NOI. De ce? Eu nu pot sa inteleg din moment ce sunt o multime de melodii vechi, dar extrem de frumoase. Iar acum, tot ce vedem "nou" la televizor sunt melodii cantate de pitipoance in calduri pe trei sferturi dezbracate care mai mult danseaza si gem decat canta, si cand canta ele o fac 10% iar 90% calculatorul.

Răspuns Câştigător
| Liquify a răspuns:

In Romania e asa. De aproximativ un an ascult muzica care e difuzata in state, dintre acele melodii foarte putine ajung la noi in tara sa fie difuzate si e pacat. Pentru ca melodiile de acolo indiferent de genul pe care iti place sa il asculti sunt de calitate. Si prea putina lume stie asta. Nu zic ca ei nu au muzica comerciala pentru ca toate tarile au, dar gasesti mai multa muzica de calitate acolo decat aici. Singurul radio din tara care a facut un pas inainte e ProFM. Pe unele radio-uri din cele care emit doar online e muzica buna. Sunt si cantareti si din Romania care fac muzica buna, dar sunt prea putin mediatizati, si din pacate fac parte doar din ramura Rap, Hip-Hop.

3 răspunsuri:
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Nu prea e nimic interesant, dar asa e generatia din ziua de azi. Daca nu e nou, nu e bun happy Nici eu nu pot intelege care e treaba. As asculta mai bine o melodie de acum 3-4 ani, daca nu chiar 10-20 de ani, decat Inna si alte balarii din ziua de azi. Ai completa dreptate!

| DakotaRoyse a răspuns:

Ai dreptate. Asta e, aşa e peste tot, toate ţările au comercialele lor, you can't help it.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact asa e... deja daca spun ca imi place o melodie veche de 2-3 ani toata lumea spune "Melodia aia e istorie!" "Ce vechituri asculti!" sau ceva de genul asta...mai bine ascult melodii vechi de zeci de ani decat sa ascult o melodie-la-minut "cantata" de Inna sau Amna sau alte pitipoance care nu stiu sa faca altceva in afara de sa se rupa in figuri pe jumate dezbracate pe scena straight face Aloooo, what's wrong with you people?!