Nu merg Tata spune ca sunt prea mica Si sunt prea mica Am 12 ani, dar ascult AC/DC de la 9 ani. Melodia mea preferata este "Highway to Hell", dar imi plac si "T. N. T", " Dirty Deeds Done Dirt Cheap", "Back in Black", "Fly On The Wall", "Thunderstruck", "Stiff Upper Lip" si "Black Ice".
@madalykuka:
numele de AC/DC vine de la Alternating Current/Direct Current (Curent Alternativ/Curent Continuu) cand fratii Malcolm au vazut pe masina de cusut a surorii lor scris: "AC/DC" si le-a placut felul in care aceasta reda energia din melodiile lor:X
Vai de capul tau ca nu inseamna Anti-Christ, Death to christ Voi chiar adorati sa vorbiti fara sa va documentati
@madalykuka, AC/DC = Alternating Current/Direct Current (Curent Alternativ/Curent Continuu)
Da! abia astept nu am o melodie preferata.sunt multe piese de la ei care-mi plac foarte mult. tu mergi la concert?
Ce bine ca inca mai exista copii ca andishor. e un lucru foarte mare sa asculti ac/dc de la 9 ani.bravo,copilo astia sunt rockeri in adevaratul sens al cuvantului.nu aia care s'au trezit sa devina si ei rockeri peste noapte doar pentru ca e la moda.
Vreau sa ma duc. dar nu vrea nimeni sa vina cu mine.Ador toate melodiile lor; x.Super tari.
Oricum tu te duci? Daca da vi sa ma iei si pe mine
@madalykuka cred că am făcut pe mine ...vai mă tot mir cum pot exista asemenea oameni. urlă incultura din voi.Serios citeşte şi tu răspunsul tău. Aşa'i că'ţi vine să'ţi tragi o palmă?
În fine, nu mă duc la concert din păcate.no money . melodie preferată cred că thunderstruck
Da, se pare ca ma duc si eu la concert. Am primit biletul cadou de Dragobete. Cel mai.romantic dar:X:X. Tac, tac @eluveitie.
Cat despre melodia preferata... cred ca Highway to Hell.
AlLeYoana întreabă: