29 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Poate pentru o partida lunga de omor...

| Felys a răspuns:

Clar nu, uite asta merge pentru amor http://www.youtube.com/watch?v=z5absmIJN24&feature=related

| AgathaRo a răspuns:

Mariane vrei sa iti moara la intrare? Troll la orizont.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu te supara, dar habar nu ai!
Asta-i muzica?
Si apropo, nu toata lumea are nevoie de muzica.
Poti si fara.
Te pup!

| Dragosdoar explică (pentru anonim_4396):

Aia este muzica! Tu nu poti intelege muzica aia.Nu imi pasa mie ca se poate face si fara muzica, am vrut doar sa sochez pe aici un pic copilasii

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dragosdoar):

Buna!
Dragul de tine...
Si se pare ca ai reusit grozav stimabile.
Las-o balta, nu mai incerca sa iesi in evidenta ca nu ai cu ce, plus ca te dai si mare.
Te pup!

| Dragosdoar explică (pentru anonim_4396):

Da cine incearca sa iasa in evidenta? Am facut doar o gluma. Ce te agiti asa?

| lolly a răspuns:

Daca esti sadic, da! Cu siguranta.

| TreiSurori a răspuns:

Voi n-ati auzit de blues...
sau try nightwish - slow love slow

| iubesc a răspuns:

Ce melodii aiurea...

| Ravenborn a răspuns (pentru iubesc):

Tu ești aiurea pe lumea asta. laughing

| iubesc a răspuns (pentru Ravenborn):

Multumesc la fel ciudato.

| Danysan a răspuns (pentru iubesc):

Sunt curios tu ce melodii asculti cand vrei sa te **** cu iubitu -uimeste-ma!

| iubesc a răspuns (pentru Danysan):

Chiar vrei sa stii? uite aici un exemplu http://www.youtube.com/watch?v=cz1-tOv9UXM

| iubesc a răspuns (pentru Danysan):

Nu...

| tr3ig a răspuns:

Frate, mai bine bagi o manea si iti tai venele ( din cate vad esti roker imputit ) tu chiar nu gandesti? tu vrei amor pe o melodie care sa iti bubuie timpanele? pentru amor alege si tu o melodie lenta, orice numai rok nu, asta e cea mai mare tampenie de gen muzical care ar trebuie interzi prin lege prin impuscarea atat celor care il canta cat si celor care il asculta, sincer acum.

| Dragosdoar explică (pentru tr3ig):

Daca iti circula ceva prin capul ala iti dadeai seama ca am fost sadic.Si eu cred ca tu ar trebui sa fi impuscat! Sincer acum.
Si vezi ca se scrie rock, Nu iti mai zic de alte cuvinte pe care le-ai facut praf

| がさいゆの a răspuns (pentru tr3ig):

Oamenii rockului sunt geniali.
Aia ai popului cu lesbience gen justin bieber si one direction sunt varza
Rapu si hip hopu e naspa rau n-are sens e idiotenie
Manele...ce sa mai zic.

daca ai fi om normal, sincer
mai bine sa fi rocker imputit decat tigan manelist.
app se scrie rock nu rok.
idiot.

| tr3ig a răspuns (pentru がさいゆの):

Intr-adevar rock idiot, bine zis, si sincer eu sunt normal, ma port normal, ma spal, nu ca voi sa imi pun cercei limba sau buric, "crotalii" in urechi ca la porci, sau belciuge in nas ca la boi, (ca nu aveti voi fata de tauriwinking ). deci se vede dupa poza pe care o ai la avatar cat esti de normalwinking sincer acum, revino cu picioarele pe pamant, aia nu e muzica, aia e poluare fonica. sunt niste sunete fara inteles, ritm, si fara gust, intr-un cuvant fara rost, ceva cu care voi consumati curentu tarii de pomana.

| tr3ig a răspuns (pentru Dragosdoar):

Scriu rok si nu rock pentru ca e un cuvant de care imi e scarba si lene sa il scriu pe totwinking

Ce sa zic tu ai un avatar mai frumos. Taie lemne acolo si lasa rockeri in pace.Si eu sunt de la tara dar ma enerveaza taranii prosti asa ca tine. Esti un copil din ala fara cap care crede ca rock-ul inseamna numai tipete si gata incepi tu sa iti dai cu parerea chiar daca genurile cu tipete sunt mai bune decat multe rahaturi comerciale de la radio sau tv.Si mie imi e scarba de tine asa ca dă-ti foc.

| tr3ig a răspuns (pentru Dragosdoar):

Piciule, sunt un copil atat de mare incat daca la prima laba a mea mata statea in fata mea cracanata puteam sa iti fiu tata, sau poate facea un copil mult mai bun ca tinewinking, asa ca mucles si incearca si tu sa te dai pe alt gen de muzica pana nu o sa fie interzis prin lege rock-ulwinking pentru ca atunci sigur o sa iti tai venelewinking

.Eu sper sa fie interzisa prin lege logarea pe TPU a imbecililor ca tine. Habar nu ai ce e aia muzica.Vad cat de mare esti...

Răspuns utilizator avertizat
| AnneღU a răspuns:

Tu ori faci mistohee hee ori chiar nu stii ce sa alegi? Daca as fi in locul tau mai bine nu mi-ar trebui nici o melodie nimic laughing Man, ai grija si la ce vrea fata big grin

| JasminNoir a răspuns:

Inca am o moaca horror, sa stii. Am volumu dat la maxim. Sa vezi ce m-am speriat. laughing

| Nola21 a răspuns:

Vrei sa faci amor sau sa violezi pe cineva?! Sadiculeeee! laughing

Întrebări similare