Metallica e mai melodică, iar Megadeth e fierăstrău : ) Acum, fiecare-i cu gusturile sale. Tu ce ai alege din cele două?
Metallica. asta-i strict parerea mea, nu spun ca Megadeth e mai slaba.
Nici eu n-am spus că e slabă. Am spus doar că e fierăstrău. Dacă vrei ceva mișto, poți să arunci pe link-ul ăsta o privire. Poate chiar o să îți placă : ) chiar dacă nu-i rock și nu e loc de dat din plete pe ea : ) http://www.youtube.com/watch?v=-k8EQ1aPzcw
Pot sa zic ca m-a impresionat mai mult energia tipului si pasiunea cu care canta, decat melodia in sine. suna bine, toate cele, dar nu e genul meu.
Ăla-i rege în acustică, nu în rock sau grohăială : ). Sună bine, într-adevăr. Mă bucur că ți-a plăcut.
Multam pentru timpul acordat, o seara faina in continuare!
Sincer, Metallica. Chiar daca nu o prea am cu genul atat de "brutal" de rock al ambelor trupe. Imi place hard rock-ul, nu heavy metal XD
Trupele astea două nu cântă nici hard rock nici heavy metal. Și nu-i nici ceva brutal.
Vai frate... daca si Metallica is brutali atunci eu ma duc sa beau spirt. Baietii astia cum ti se par atunci? : http://www.youtube.com/watch?v=tSQcS0hExl4
Asurzitori *earbleeding...-.-"* BTW hey, it's just my oppinion.
Esti amuzanta. )
Ummm... do your homework, please, I always do that before saying something: "Metallica este o formație de heavy metal din Los Angeles, California, SUA. A luat ființă în anul 1981, reușind să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea. Succesul comercial a făcut din Metallica o formație foarte controversată..."
si "Megadeth este o formație americană de heavy metal din Los Angeles, California formată în 1983. Fondată de Dave Mustaine în urma plecării sale de la Metallica, formația a lansat doisprezece albume de studio (ultimul în septembrie 2009), șase albume live, 32 de videoclipuri și trei compilații."
Crede-ma, eu ascult hard rock si recunosc diferenta.
Si legat de brutalitatea melodica... face parte din opinia mea personala.
Ms, si tu la fel! Mi-a placut faza cu spirtul
Ii bun.
Asculți un căcat. Metallica e trupă de thrash metal. Sau mă rog, a fost.
Marș înapoi la Skillet și nightcore.
Eu zic ambele trupe, desi ascult mai mult metallica insa asta nu inseaman ca megaD nu sunt tari
Metallica deoarece membrii formatiei sunt foarte buni si talentati(voce,instrumente, compozitii), artisti in adevaratul sens al cuvantului, si veterani sa spun asa in industria muzicii si asta e de bine, adevarate valori.