| XatomisX a întrebat:

Mi-a aratat cineva pe mess melodia asta si din curiozitate am intrat si eu mi-am zis cat de rau poate fi? si dupa 20 de secunde am ramas terifiat :| cum Dumnezo sa asculti ma asa exista asa oameni?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u Z5550yzAWY#!

mai are si 1.5 mil

mai bine ascult muzica populara :|

20 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

Cu 5 ani in urma, o manea(sau alta piesa romaneasca) avea de obicei maxim 200 mil de vizualizari.
Ce naiba s-a intamplat cu romanii? Se tampesc toti sau si-au bagat toti cocalarii net?

| XatomisX explică (pentru Holocaust):

Frate asta e realitatea nu aveam ce sa facem sad muzica rock o sa moara si manelele o sa conduca totul o da ajungem sa fim tunsi laughing daca mai ascultam rock laughing

| onasis1961 a răspuns:

Asta este chipurile muzică de petrecere! Vai! Mama lor!

| Karinakari99 a răspuns:

Eu când am dat click mi-a venit să vomit. Oricum bănuiam că era o manea.Ce altceva putea fi? straight face

| TheLordofSalem a răspuns:

Nu am dat click. Bănuiesc că era ceva manea.

| ViseMaicăVise a răspuns:

LOL, si eu am dat de o chestie din asta tot din cauza messului skull
Daca asta-i muzica, atunci eu sunt coana preoteasa! Cocalarii si pitzipoancele sa-i spuna lu' Mutu ca asta-i muzica! Puii mei, Juvetele ala nici macar nu canta, doar recita niste versuri scoase din WC si "top modelele alea" de care se freaca parca-s gonflabile... daca alea-s femei frumoase, atunci eu una nu mai vreau sa traiesc pe planeta asta!
Crede-ma, cunosc manelisti infocati si din experienta mea concentrata de rockerita am invatat ca sunt ori niste de-ai lu' gheianu, ori niste pisi false pana-n gat de fond de ten si dermatograf... si-i dau cu "huo rocku'!" oh go on

| MarcŞiAtât a răspuns:

I-auzi! Hep, hep! Misca din cur! Hep, Hep!

Hep!

| OOOLEOOO a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=z6RVGis_wZk

=))
Asta doar pentru amuzament, este muzica comerciala nu te astepta sa fie si buna.La mine vad cum copii merg la munca la 15 ani, ce te astepti sa asculte acei copii?

| XatomisX explică (pentru OOOLEOOO):

Loool cate vizualizarii crying domane

| Vans a răspuns:

Întotdeauna o să descoperi câte ceva nou de la proşti. Când credeai că ai vazut ce-i mai rău, îţi bagă pe gât alt căcat.

| KristalPop a răspuns:

Nu doar că mă mir cum de are atâtea vizionări, mă mir şi cum pot să dea ălea aşa din buci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a venit sa vomit.

| FearOfTheDark a răspuns:

Bai tu nu stii sa apreciezi muzica.Ce naiba? Nu vezi ce "bunaciuni" acolo?

Eram sarcastica.Melodia e facuta doar pentru asa zisele "gagici bune".De fapt in ziua de azi se canta numai despre fete, bani si dusmani.Ce poti cere unor oameni ca astia?

| Indestructible a răspuns:

După ce gangnam style a atins 1 miliard de vizualizări, te mai aştepţi la ceva din partea oamenilor?

| Meheツ a răspuns:

E pe sistem melodia, tu vezi ce modele de-ti bati copiii sunt in videoclip? shukara rau, bodo face tot talentu acolo.

| SymphonyOfDestruction a răspuns (pentru Meheツ):

De cand videoclipu face mai buna muzica? te refereai la sistemul de canalizare?

| ooolifeoolol a răspuns:

Mancam un sandwich,lol, goona puke!
Vazand clipu asta mi-am amintit de taranii de prin autobuz, sau de prin licee, care vin cu balega la gura si prin urechi, si isi scot mizeria de sub unghii cu harletu prin pauze.Astia asculta!

| XatomisX explică (pentru ooolifeoolol):

Imi pare rau ca ti-am taiat pofta de mancare sad

| KuolemaTekeeTaiteilijan a răspuns:

Asta-i Romania! Manelele e viata noastra. Astazi prostia e cool si incultura muzicala e si mai cool. Daca romanu' asculta manele se crede sukar. In timp ce maimutoii astia compun un rahat de doua strofe si fac videoclipuri in care curvele dau din c*r, alti muzicieni adevarati scot un album de exceptie si au cel mult 1000 de vizualizari pe youtube. Asta-i viata. Nu-i corect dar nu putem schimba nimic.

| PERVERTJELLYFISH a răspuns:

Ușor fetitele, sa nu sară creierii din buci

Unii oameni au materie cenușie, altii au doar cenușa