Am observat si eu asta in cazul mai multor trupe, si mai vechi, si ceva mai noi (dupa 2000, insa destul de bune).
In ziua de azi, dupa cum sigur ai observat, majoritatea cauta sa asculte ceea ce e noul, fiindca, dupa parerea lor, este si bun sau "cool", cum mai zic unii. Din punctul meu de vedere, insa, e o prostie. Nu stiu cum naiba nu realizeaza ca aproape toate melodiile astea aparute in ultimii ani (ma refer la cele comerciale, pe care le auzi peste tot, desigur) suna la fel, au cateva cuvinte care se repeta- cica alea ar fi versuri- un negativ facut pe computer si un ritm auzit deja de n ori. Probabil ideea lor de distractie e sa danseze pe chestiile astea (a se citit "sa se fataie"), fara sa le asculte, in adevaratul sens al cuvantului (una este sa auzi, alta este sa asculti ceva).
Oricum, asta nu se va schimba, cu siguranta, fiindca ascultatorii de muzica buna (deci, in mare parte, veche) sunt in minoritate. In cazul asta, poti numai sa te bucuri de ceea ce asculti, ignorand situatia generala, pe care oricum nu o poti schimba.
Si apropo de Ramones, mie imi plac foarte mult Pet Sematary si I wanna be sedated (printre altele).
Şi mie era să-mi pice faţa când am văzut că întrebarea este despre Ramones.Sincer,mi se rupe.Sunt puţine persoane care intr-adevăr apreciază punkul, de unde şi numărul de vizualizări, indiferent de trupă.
N-au versuri care se repetă?
http://youtu.be/FwJnnf1Ogcw Da, te depăşeşte.
Ramones a avut perioada lor de glorie. Au fost un adevarat fenomen pentru America, aproape cum a fost Beatles, dar le-a trecut timpul. Sa fim seriosi! Daca te astepti ca muzica veche sa mai fie apreciata astazi inseamna ca traiesti pe o alta planeta asa ca nu mai ai nevoie de raspunsuri la intrebari, esti nebun direct. Obisnuieste-te!
Imi plac Ramones si stiu care e media de vizualizari la melodiile lor de pe youtube si, pentru cat de vechi sunt ei in muzica, mi se pare suficient. Se vede ca lumea nu i-a uitat, dar in ziua de azi cate concerte Ramones vezi? Nu prea vezi, asta-i raspunsul.
LarisaTH întreabă:
anonim_4396 întreabă: