| ShowTim3 a întrebat:

"Mi se pare ca nu are nicio treaba cu rap-ul, face niste versuri imputite care nu-mi spun nimic"
Replica lui Ombladon, cum comentati?
1.Eu ii dau perfecta dreptate, din cateva motive 1. chiar nu are nici o treaba cu rap-ul si nu vreau sa comenteze nici un lopatar la faza asta, pentru ca, el chiar nu are nici o treaba.
2.Chiar face niste versuri " imputite ", imputite, se refera la faptul ca sunt false si chiar sunt, adica sincer parca sunt facute ca sa il votezi! Cantecul ala cu... sunt mandru ca sunt roman? de ce as fi? parerea mea... si care e mesajul? Sau aia cum ca i-a murit mama, toata lumea la votat pentru ca i-a murit maicasa, asta e!
Si care nu spun nimic, pai, daca stai sa te gandesti si sa aprofundezi nu spun nimic. Chestia e ca, dupa parerea mea, Adrian Tutu, nu are voce! Fata de ceilalti concurenti e un rahatel in vant, erau acolo 200 de dansatori talentati, 200 de cantareti talentati... si alti 200 de idioti care te faceau sa razi, dar erau mai buni ca el!
Ca la dansez pentru tine, cazul castiga, poti sa rupi adidasi din picioare in timp ce dansezi, daca e unu care a suferit mai mult ca tine ala castiga si va mai intrebati cum de e Basescu presedinte si culmea, Ombladon a fost criticat dur de "populatie" adica niste idioti care nu stiu nici macar 10 melodi de al lui ombladon (sau parazitii )
PS:Si guess who, bug mafia, puya, au declarat ca adrian tutu nu e chiar talentat. Vorba celor de la parazitii... promovam non talentele, iar talentele adevarate mor in strada, 100% adevarat, si nu puteti comenta happy numai tiganusul ala facea pe el din punct de vedere al vocii, sau Narcis ala.

1 răspuns:
| Spitz10 a răspuns:

Intr-un fel ai dreptate, Adrian Tutu a fost doivotat doar pentru ca nu are parinti.Dar nici de Narcis ala de pe locu 2 suna parca as castra un motan in calduri.Merita sa castige Valentin Dinu.