| ProudToBeDirectionerx3 a întrebat:

Mi se pare o absurditate să spui că muzica rock este numai pentru drogaţi şi nebuni. rock-ul înseamnă viaţă!
Acum, dacă asculţi muzică rock eşti considerat un copil al străzii. Ce naiba? Cunosc persoane minunate care ascultă rock. Acele persoane au un caracter de invidiat, de la care poţi învăţa ceva în fiecare zi.
Versurile sunt despre viaţă, despre cât de dură este ea uneori. Despre cum trebuie să ţinem capul sus şi să punem zid tuturor obstacolelor care ne înconjoară. Rock înseamnă pasiune!
Nu te lăsa influenţat de părerea celor din jur şi ascultă genul de muzică care te face puternic!

35 răspunsuri:
| svartirhimnar a răspuns (pentru FearOfTheDark):

Exact. Bvb ăia îs emolăi care încearcă să pară rock, iar Nickelback e mai mult pop.

| Andrey3oo7 a răspuns:

Incearca sa asculti si Def Leaprd-Pour Me Sugar On Me (sau ceva de genu')

| SpuneLumii a răspuns:

Parerea mea e ca muzica iti da o stare..de exemplu rockul la uni ii face sa zbiere alti stau linstiti depinde de persoana ascultati muzica ca va completeaza si in care va regasiti

| MaskOfSanity a răspuns:

Mai taci, mă.

| DavidTTwowTT a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte corect laughing Oricum pe afara vezi multi titpi, tipe cu parul verde, roz, albastru, cu parul lung cu barba, cu cercei, piercing-uri si alte minuni. Dar numai la noi in Romania nu trebuie sa fie asa oh go on asa e gena noastra sa barfim si sa etichetam...