anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Michael Jackson a murit acum 20 de ani? A fost inlocuit de un alt barbat?

19 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Ba nu, de o femeie.big grin

| DoOdO a răspuns:

Ce tampenie...chiar crezi asa ceva?

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Da, sigurlaughing
Nu prea cred ca e adevarat...:-s

| мαria a răspuns:

Doamne ce minte scurta!

| cotzobel a răspuns:

Da. numele adevarat al barbatului care l. a inlocuit e Michael Joseph Jackson laughing

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Nu, nu cred si in plus nu tot ce zboara se manancawinking

| Moneyandfame a răspuns:

Tu abia acum ai aflat?

| ramonna a răspuns:

Cine ar fi crezut? n-avea cum doi oameni din diferite familii sa aiba aceeasi voce, acelasi talent, aceleasi miscari?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Michael era o femeie e imposibil sa fie inlocuita de un barbat. folosesteti creieru e logic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fi adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit de asta mda sigur probabil chiar n atunci prin 87' acum vreo 18 ani sa fi aparut un om care arata exact ca el, avea aceeasi voce talentul sau, melodiile sale memorate in cap, sunt doar tampenii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| AsU_2581 a răspuns:

Nu cred...cine te'a mintit?

| Rina_2681 a răspuns:

Imposibil asa ceva Michael Jackson a fost unic prin felul lui de a fi si nimeni nu a fost si nu va fi de competenta lui.

| adelina_7313 a răspuns:

Michael Jackson nu a fost femeie si a murit acum 2 ani dar nu stiu cine tot spune ca el traieste pe o insula. Dar stiu ca nu e adevarat! Michael niciodata nu a fost inlocuit si nici nu va fi pentru ca el a fost o legenda si este inca una nimeni nu poate sa fie ca el!

| alina14 a răspuns:

Michael Jackson nu a murit! el traieste, dar nu pe pamant, s-a dus sa cante in rai,

| visatoaremereu a răspuns:

Nu cred ca este adevarat, daca ar fi murit acum 20 de ani nu ar fi avut aceeasi voce in melodiile sale care le-a cantat, din 90' incolo, este aceeasi voce pe care o avea Michael JACKSON in 80'.

| OcasO a răspuns:

Eu nu cred asta... au zis si despre biber ala ca era un mos de peste 50 de ani straight face

Întrebări similare