Dhaaaaa,regele muzici as spune eu! a fost cel mai bun cantaret care a existat vreodata,din toate punctele de vedere:
El iubea copii,animalele,avea o inima foarte foarte foarte buna:X, si asta o dovedeste prin cantecele lui
Versurile oricarui cantec de-al lui le ador, GIVE IN TO ME e cea mai frumoasa melodie 4 EVER.
indiferent de ce spune lumea, in legatura cu operatiile sale ...pfff,ce stiau ei? majoritatea mananca ceva,pacat ca rautatea oamenilor [ce ura el cel mai mult]l-au bagat in pamant...:-
Da. Mie imi place foarte mult
Mi se pare ciudat ca oamenii au inceput sa.l pretuiasca dupa ce a murit:-s
Pai,daca a murit numai este el regele muzicii pop.Madonna este regina muzicii pop.
Michael Jackson a fost si va fi mereu cel mai mare cantaret pe care l-a dat lumea. Fata de alte melodii, nu dau exemple, care s-au demodat, muzica lui Michael nu se va demoda niciodata. Michael Jackson da, este regele pop-ului
Se spune ca Michael Jackson a fost cel mai mare cantaret al muzicii pop deci asta inseamna ca e regele muzicii pop
NORMAL! Asta tio pot spune si eu cares "metalBoy" panan maduva oaselor si care nu suport alt gen de muzica.Si nu toti cei care lau pretuit dupa moarte lau pretuit cu adevarat.Multi chiar lau pretuit
alti doar ca asa e moda.Ma rog.pacat de talentu si de visele lui. Daca nu se droga cu medicamentele alea(cred totusi ca a fost ucis) mai avea multe de facut si de spus. Si nu numai el, si multi altii(Ronnie James Dio, Elvis, etc., etc.).
Billie_Jean_Ionuţ_1994 întreabă: