Cică michael jackson e "cu rocku"
te reneg, român prostănac! nu-mi vine să cred că-s de acelaşi neam cu un puţan care nu face diferenţa între pop şi rock, şi se mai şi laudă pe net cu asta.
Cum adica Michael Jackson sau Justin Bieber?:|
Esti mahmura(scuze de intrebare)
Mai vrei sa si argumentez
Ok...hai ca imi irosesc 6 minute din viata pentru o intrebare in care nici macar nu ar trebui alaturati cei 2(mare ti-e gradina)
Michael Jackson:
Cel mai cunoscut cantaret POP.
Regele!
Miscari extraordinare!
Una dintre cele mai bune voci
Si inca odata REGELE!
Jiustin Bieber:
Copil cu mucii in gura si pantaloni lalai(orobili)
Voce de mata calcata de tramvai
Fata de capac de WC
Rectific:Voce deloc
Freza de...Doamne fereste nu pot sa spun asa ceva:D
Aa si data viitoare nu mai alatura un rege cu un gunoi ananim de 16 ani' ca poate te trezesti cu un glont in cap(sfat prietenesc)
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
Michael Jackson, de fapt nu-i prea ascult nici pe unul nici pe altul, dar sunt niste cintece de a lui M. J pe care le favorizez. Eu am ales M. J deoarece a avut mult mai multa experienta si cariera decit are acum J. B, are un glas mai bun, a fost regele muzicii, si are mult mai multe cintece fain. J. B e doar un cpoil pe linga M. J
Nu il compar pe Michael cu justin! il urasc pe Justin si il ador al naibii de taredar am vrut sa vad ce raspundeti.
Michael Jackson...pentru ca are o voce incredibila si nu se conpara cu un copil fitos
BlavKLion esti trist, frate! cum poti sa spui ca Michael era un violator!? a fost, este si va fi cel mai minunat om de pe pamant. pentru ca o legenda nu moare niciodata. El din contra iubea foarte mult copii.si-ar fi dat viata pentru ei. oamenii ca tine l-au distrus!
Eu kitty, tu kitty.ne potrivim:* michael jackson pentru ca e marele geniu al muzicii pop pe cand justin bieber ar putea sa fie fiul lui Categoric michael pentru ca a facut mult mai mult pentru lumea in care traim si a dezvoltat cultura muzicii pop fata de si. b care ne'a ranit timpanele:* pup you kitty... fundita?
Aoleu, ma lasi ma? Iti dai seama ca toti infara de cei care vor raspunde la caterinca vor zice de MJ, ca acu s-a trezit tot popopu' de vreo 2 anisori sa-si dea seama cine a fost MJ si`l tot pupa`n dos [hai sariti cu concluziile ca am ceva cu el, habarnaveti ] Si nimeni nu zice de Iustinel ca e mai tare, ca daca esti fan JB ii crima pe site'ul asta [nu ca ar fi ceva rau, JB suje]
Hai pa :*
Cred ca ti-ai primit raspunsul) Daca tot nu esti lamurita... te lamuresc eu! Cum poti compara cel mai venerat apreciat si premiat artist cantarets si cum vrei tu sa-i mai zici. Michael Jackson cu un incepator care s`a lansat pe banii lu taticu`si care e foarte obsedat de ce mai apare nou despre el in presa?! nu exsista comparatie.Clar Michael Jackson:X! Rip
E ca si cum ai compara o ciocolata Milka cu o ciocolata Africana. serios acum
Scuze ca iti zic dar intrebarea asta e prea penibila.nu ai cum sa compari pe copilul ala cu MJ. Sa fim seriosi
Michael Jackson, fara indoiala.Motivul:
Nu putem compara regretatul rege al muzicii pop cu... Justin Bieber ("Giastin Bibăr", sa stie toata lumea la cine ne referim ).
Michael Jackson pentru ca JustinBieber e atat de naspa.Mai bine s-ar omori.