| Sophie a întrebat:

Mie mi se pare că toate melodiile din România au cam acelaşi ritm...de partY. Mi se pare ciudat. adică toate sunt cu DJ cu fete goalelaughing... mi se pare o prostie.
Ce părere aveţi?

8 răspunsuri:
| Crisis a răspuns:

Corecteaza: toate melodiile house au acelasi ritm. Si da, ai dreptate! Cea mai mare prostie, dupa parerea mea "hausăreala" e mai nociva decat maneaua [desi se aseamana mult].
Muzica romaneasca nu inseamna doar house[chiar daca la radio/tv doar asta auzi]. Rapul romanesc e in top 3 in Europa, conform Wikipedia, si ii dau dreptate.

| miauuau a răspuns:

Daaa...e o mare prostie:-|,din ce in ce mai multe videoclipuri cu fete goale sau imbracate fffff sumar puse in diferite ipstaze :-|
ritmul ar fi ok,dar cand mai vezi cantece de dor sau din astea romantice,mori cand apare una goala care danseaza la bara...ce legatura are?
astia baga scene "mai indecente" numai pentru ca sa-si asigure succesul melodiei, pentru ca melodia ar fi prea naspa fara fete goale si ei sunt constienti de asta! cateodata am impresia ca nimeni nu e de parere cu mine, si ma gandesc ce va ajunge lumea.
bye!

| LitlleBunny a răspuns:

Din nefericire cam asa-i(cel putin in muzica pop)...mai exista cateva exceptii dar cam prea putine(cantereti mai batranitonguehoenix Cargo, Iris etc).E o prostie da ce sa faci. Daca asa vrea publicul?(muzica pe care sa te inbeti usor si sa nu fie mai mult de doua cuvinte pe fir ca dupa ii doare capu si na nu mai stiu dupa cum sa dea din fund ).

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ailoviutu a răspuns:

Mie mi se pare ca toate au cam acelasi beat si bas, am melodii straine de club care imi darama peretii, melodiile romanesti se aud prost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt total de acord cu tine, sper sa treaca si sa se mai cante si muzica buna.totusi,melodiile astea nu vor fi la fel de cunoscute peste ani cum sunt altele, pentru ca sunt toate la fellaughing