Topul meu (cu eventualele inversari "minorisime") :
1. Romania ( indiscutabil, cei mai buni! cu asta am spus totul! )
2. Turcia ( geniala piesa, interpretarea si show-ul facut - impresionante! )
3. Ucraina ( fantastica voce, de o putere incredibila! piesa cu un mesaj puternic si important! )
4. Moldova ( foarte tare piesa fratilor nostri moldoveni , iar sacsofonul de-a dreptul m-a cucerit simpatici, energici si haiosi! )
5. Azerbaidjan (piesa foarte moderna, frumoasa (aduce a Rihanna , poate putin prea mult ), dar varianta live din pacate lasa de dorit), Armenia (dublura Angelinei Jolie superba tipa! ), Cipru ( foarte molipsitoare piesa , iar vocea baiatului ajunge la suflet ) sau Georgia (puternica voce si o melodie foarte frumoasa ) si teoretic lista poate sa continue, dar am sa ma opresc aici.
Romania, Turcia si Ucraina sunt castigatoarele mele de suflet - adevaratul TOP 3 pentru mine! Au avut niste melodii geniale, superbe, senzationale!
Iar referitor la Lena - reprezentanta Germaniei , nu merita in nici un caz locul 1, nu m-a impresionat (in mod placut ) deloc! Furaciune!
Păi mi-a plăcut cea a României, a Moldovei, a Turciei si a Georgiei. Astea au fost THE BEST. . M-ai mi-au placut şi altele dar numai comentez.
Deci...
Cel mai mult mi-a placut Ucraina. tipa aia era incredibil de frumoasa si avea o voce perfecta si melodia era geniala... doar ca a luat asa putine puncte ca nu era un rahat de tipu eurovision X. x
Asa. dupa aia mi-a placut Azerbaijan, ceea ce ma mira ca ei de obicei au numai rahaturi de melodii. asta de anul asta a fost chiar draguta, coregrafia era cam penibila.
Tuuuurcia:X a avut o melodie geniala =p~ si acum o cant toata ziua.
mi-a placut cipru pentru ca aveau o melodie sweet si solistu era prea frumos=p~
si georgia a fost draguta. si moldova chiar mi-a placut foarte mult.
stai ca uitasem de danemarca. draguta melodia, chiar de eurovision, dar cam rasuflata.
oricum, top 3 pentru mine:
1. Ucraina
2. Azerbaijan
3. Turcia
Mi-a placut melodia Romaniei, de data asta a fost reusita, melodia Armeniei, Albaniei si Islandei.Consider ca Germania nu merita sa fie castigatoare. Dar asta este. A fost oricum un show frumos.
Eruovisionul din acest an a avut multe piese bune
mi-au placut Romania(bravo Ovi si Paula), Serbia, Spania, Israel
@andreea, ma bucur, ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Mersi pentru apreciere!