Miley Cyrus, Justin Bieber:X, hannah mintana ft david archuleta-i wanna know you... fundita plss
1.Miley Cyrus sau Selena Gomez? Aleg : Miley Cyrus
2. Justin Bieber sau Jonas? Imi plac la fel Cred ca aleg : Jonas
3.Hannah Montana feat. David Archuleta-I wanna know you sau Hannah Montana feat. Iyaz-I gonna get this (eu zic ca se cheama melodia: this boy, this girl ) aleg : Hannah Montana feat. Iyaz- I gonna get this
Eu asta aleg imi place mai mult
Pa-pa!
1selena gomez:X
2avand in vedere ca nu il suport pe biberon aleg Jonas:X
melodia hannah montana ft iyaz-i gonna get this?
c0L0r
Mie imi placea de Miley Cyrus inainte, insa acum nu imi mai place deloc Deci Selena Gomez. Nu il pot suporta pe Justin Bieber, deci Jonas sunt mai acceptabili. Si din cele doua melodii nu pot alege unaImi plac ambele la fel de multchiar multTotusi as spune ca imi place mai mult Gonna get this pentru ca e mai recenta si nu am ascultat-o foarte mult incat sa ma satur de eainsa si cealalta inca imi place
Selena Gomez, nu o suppr pe miley care si-a ince[ut viata sexuala de la 14 ani
Justin bieber? eu il aleg
Nici o melodie de a lui Hannah Porcana
Miley cyrus sau selena gomez?-niciuna justin biener sau Jonas?-niciunul. mai bine intreaba asa eminem sau.drake.rihanna sau katty perry. skillet sau lifehouse.nu ii mai pune si tu pe astia-nu am nimic cu Bieber chiar bravo lui ca ajuns cineca si a facut multe sasi ajute familia si sa plece din saracie dar ceilalti se cred mari vedete chai nu sunt vai de capull lor
Niciuna, dar totusi ambele
Jonas
amandoua sunt supeeer, dar parca prima imi place mai mult...
pa-pa