Nu e una singura, numele adevarat este miley cyrus si numele de scena este hannah montana.
Miley poarta peruci pe scena poate d`asta uneori nu e de recunoscut.
Nu.Hannah Montana este personajul pe care Miley Cyrus il interpreteaza intr-un serial.
buna intrebare chiar daca dispretuiesc la nebunie pe miley cyrus iti pot spune ca amandoua sunt una si aceiasi persoana
Nu este aceiasi persoana. numai ca miley cand e hannah are peruca blonda.
Draga oonnyy, Miley Cyrus este Hannah Montana. ele sunt persoane diferite. miley, poarta peruca si este hannah montana, deci nu sunt doua persoane, ci sunt persoane diferite.
E doar o singura persoana dar sti...are persoanlitate dubla in desene e hannah montana si in viata de zi cu zi e miley cyrus
Nu e una singura, Miley e numele de acasa si Hannah Montana este nuele de scena.
Nu e unu singura, Miley este numele adevarat(de acasa cu prietenii)si Hannah este numele de scena.
Eu stiu asta dar colegele mele ma fac proasta ca nu stiu ca hannah si miley sunt doua prietene bune care au lucrat la disney pentru serialul acesta si ca sunt 2 persoane diferite... si eu am zis sa intreb aici ca stiu ca toti stiti mai bine
Nu, este o singura persoana, miley cyrus are numele de scena hannah montana, iar cand este hannah poarta o peruca blonda