| valyflry a întrebat:

Moartea Madalinei Manole a lasat un gol in sufletul fanilor si iubitorilor de muzica, dar a starnit si un val de controverse. De ce credeti ca a comis acest gest aparent inexplicabil?

Răspuns Câştigător
NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Se spune că de câţiva ani suferea de o depresie.
Mădălina avea destui prieteni, dar cred că nicuinul nu îi era suficient de apropiat astfel încât să i se poată confesa asemeni unui psiholog care să o înţeleagă şi să-i ridice moralul, să o încurajeze.
De asemenea şi problemele ei de viaţă personală şi mă refer aici în primul rând la căsătoria cu Şerban Georgescu, au lăsat urme adânci în sufletul sensibil al artistei.
Mai e nevoie să adăugăm la toate acestea presiunea mass-mediei, avidă după ştiri de scandal?

În general, artiştii gândesc puţin diferit faţă de oamenii obişnuiţi.
Pentru noi, acum, e uşor să o judecăm, să o criticăm.
Ei îi era frică de bătrâneţe, atât de cea biologică, cât şi de aceea a vieţii de artist.
Se simţea depăşită, neînţeleasă.
Astfel, în ultimul timp a vrut a vrut să-şi lanseze un album şi a fost refuzată de 3 case de discuri deoarece nu era considerată ''comercială''. (vezi: http://www.revista-presei.com/......02095.html )
Într-adevăr e greu de înţeles cum a putut să lase fără mamă un copil nevinovat, un copil pe care l-a dorit atât de mult!

În amintirea noastră ea va trăi veşnic prin melodiile ei:
"Cine eşti tu?!"http://www.youtube.com/watch?v=P6ypXBagnhk&feature=related
"Suflet gol" http://www.youtube.com/watch?v=4rR7LTSgcBg&feature=related
"Tu n-ai avut curaj"http://www.youtube.com/watch?v=DryQENgC7TE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yxCQvzAbP4c&feature=related

13 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Nu cred ca mai trebuie dezbatut acest subiect, la urma urmei, ce rost are? O invie careva din morti cu speculatii si discutii interminabile? Din moment ce a facut-o e clar ca a si avut un motiv sa o faca, nu era fericita, suferea de depresie, orice ar fi fost, numai ea stie.
Atatea discutii si bagare in seama, acum, dupa ce a murit...Nu se mai poate, gata.Cat o sa mai dureze pana cand iar o sa o bagati intr-un con de umbra? Ea cu siguranta dorea sa-i apreciati muzica, nu viata, si sa o ascultati cand traia, nu sa o bagati in seama dupa ce a murit.Gata,parca am fi niste paraziti obsedati de barfa, a murit, acum merita sa-si gaseasca pacea. Oricum, nimeni nu va sti niciodata de ce a facut gestul asta, noi puteam doar sa presupunem si sa judecam, desi nimeni nu ne-a dat dreptul asta.

| medex3 a răspuns:

Asa a simtiti! Fiecare femeie la un punct, simte nevoia de sinucidere, trecand prin perioada postnatala. Unele trec peste, altele reusesc sa isi ia viata lasand in urma o durere imensa.Asa a fost invinsa si Madalina Manoletongue. Depresia a luat stapanire pe mintea si sufletul ei.
Mede

| mihaibrasov a răspuns:

L-a iubit pe primul sot de care s-a despartit apoi. Acum doi ani primul sot a murit si ea n-a mai inteles viata fara existenta lui...

| Alii a răspuns:

@laurici03.Nu era nebuna:1.Cati ani ai uh?waiting

2.Nimeni nu are dreptul sa o judece, nici macar tu, eu, parinti ei sau mai stiu eu cine.decat Dumnezeu.
La OTV seara trecuta Mirabela (una dintre cele mai bune prietene ale Madalinei) a spus ca de la 15 ani Madalina isi castiga bani.Mereu cand se duceau in strainatate, Madalina pentru ea isi cumpara o bluza ceva si restul` le cumpara neamurilor, parintilor. A facut 2 case, dintre care una i`a ramas sotiei lui Serban Georgescu. Ea sa simtit umilita, ca nu mai era frumoasa, nimeni nu ii era atat de aproape de ea incat sa se simta iubita, doar cu dragostea lui Puiu` nu putea traii.Nu a mai putut suporta sa-i tina pe toti din banii ei.Asta a zis Mirabela.Parintii ei nu trebuie sa i-a copilul de langa tatal sau.Cand or murii(Doamne fereste)copilul acela cu cine ramane, nu-l trimite la parintele sau? Fac o mare greseala daca ea copilul de langa Puiu, macar sa simta dragostea de tata daca cea de mama nu mai poate avea(ma refer la cea care i-a dat viata, ca poate intr-o zi Puiu se va casatori din nou). Deci nu o mai criticatiiangry

Alta treaba (mi se are absurdd de cretina). treaba cu numele de pe cruce:O angry. Deci bai daca o cheama Mircea Magdalena Anca.de ce mama naibi sa scrie Madalina Manoleangry ca vezi tu.asa o cunosteau oameniiangry. mai lasati prosstiillee.Cum a spus si o doamna:"Numele de pe buletin conteaza". Daca nu era maritata cu Puiu mai ziceam.in plus il mai si critica pe saracu om.:O.Lasati-l odata in pace :O

Pacat! Noi trebuie sa ne-o amintim ca pe fata draga, fata cu parul de foc care ne-a intrat in inimi, cu vocea si chipul de inger!

| Ðida a răspuns:

Eu cred ca avea o problema. Mi se pare ca s-a intoxicat mai de mult cu nu stiu ce pastile dar medicii au salvat-o.

| rebela a răspuns:

Daca asa i-a fost sortit. Dar pacat ca a lasat in urma un baietel de 1 an si jumatate sa fie pacatul ei pentru ca ea mai avea zile.

| Zenithf a răspuns:

Pai, a vrut si ea sa mearga pe un drum cu alte vedete, cate nu s-au mai sinucis. thinking

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca chiar a fost sin/ucidere. dintr-un amalgam complex de stasndarde prea inalte pentru zilele astea si agravate de o depresie veche si netratata, pe fondul altor tentative anterioare!

Dupa ce ti-ai dorit atat de mult un bebe, sa faci asa ceva, fara sa iti pese ca il expui deliberat vitregiilor sortii si lipsei essentiale a afectiunii si grijii materne de neinlocuit, e cam greu de inteles, numai daca, in lumina ultimelor dezvaluiri, sa nu fi suferit de o afectiune neurologica mult mai grava, si care, de "gura lumii" trebuia tinuta ascunsa! Pacat!

Am postat mai demult - exista o linie gratuita - HOT LINE ANTISUICID - dar nu am acum numarul la indemana!

| GdX a răspuns:

Tu chiar crezi ca intereseaza pe cineva ca a murit? Hai sa fim seriosi, la tv se face mare valva pentru a creste audienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea stie laughing

| laurici03 a răspuns:

De nebuna(scuze pentru fani)dar oamenii normali nu fac asa ceva.Era fericita, avea un sot iubitor, avea ce isi dorise un copil. S-a sinucis din cauza ca nu mai avea fani? Sau ca nu ii mai e facuta publicitate.Lasa asta. E un nivel al vietii cand nu mai pot. Ea probabil a facut acest pacat.Nu eram fana ei dar mi-a placut cum canta. Dumnezeu sa o ierte si sa ii pazeasca copilasul si sotul.

| Sweetyx a răspuns:

Ea era ascendent in rac din cate am inteles. iar cei care sunt rac sunt predispusi la sinucidere. dar eu totusi nu as crede ca ea si-a facut-o cu mana ei. ma gandeam si la sotul ei sa fi avut ceva cu ea. doar ea stie. oricum acum nu mai conteaza. Dumnezeu sa o ierte. sad

| ClaudiuClau11 a răspuns:

Nu mai putea de bine, poate a vazut tot ce e pe globul asta.
Prostie mare in capu ei!