anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mulți dintre voi cred că ați vizionat măcar o dată emisiunile "Masked Singer România" și "Te cunosc de undeva". Ei bine, majoritatea sunt cântăreți cu adevărat și pot intra cu brio (sau mai puțin) în pielea altor cântăreți. Ei bine, există și persoane care nu sunt cântăreți, cum ar fi Mirela Vaida, Mugur Mihăescu și Elena Băsescu, care, apropo, s-au descurcat destul de bine pe scenă.
Întrebarea este: cum au putut aceștia să cânte live și destul de binișor, dat fiind că nu sunt cântăreți și nici lecții de canto nu au luat vreodată?

Răspuns Câştigător
| ShaOfHatred a răspuns:

Poate totuși au luat lecții sau efectiv s-au "antrenat" acasă

4 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Mirela Vauda este cântăreața, Mugur Mihaescu probabil e talentat, de Elena Băsescu nu știu poate și ea e talentata, nu știam ca a participat la emisiune

| wildthing a răspuns:

De unde stii tu ca nu au luat lectii? Eu pot sa-ti spun orice...tu ma crezi? Apropo, nu sunt sigur, doar cred ca Mirela Vaida este/a fost cantareata de muzica populara.

| Sekim a răspuns:

Să cânți bine sau sa suni bine nu e o abilitate neapărat pe care o înveți cu timpul sau cu ajutorul unor cursuri. Exista oameni a căror voce suna bine pur și simplu și pot să cânte. Cred că mai importanta e partea versurilor pentru un om care canta, nu interpretarea. In plus, sunt multi care canta și suna bine, in grupul Vacanta Mare aproape toți cântau și sunau bine.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare