| ProudToBeDirectionerx3 a întrebat:

Mulţi ne cred obsedate, ne impun prejudecăţi şi ne umilesc cum pot, până când rămânem fără speranţă. Ură. Atât de multă ură, adresată lor cât şi nouă. Direcţioneri din toate colţişoarele lumii ajung să fie călcaţi în picioare, ajung să fie batjocoriţi şi şterşi de pe faţa cuvântului. Toate acestea se întâmplă din cauza haterilor, din cauza cuvintele grosolane şi fără pic de milă ce pot ieşi din gura lor. Unii îşi iau viaţa, alţii ajung să le fie luată. Este tragic şi fără pic de scrupule, însă nu trebuie să lăsăm garda jos! Suntem mulţi şi suntem puternici.
Mulţi direcţioneri români au speranţă, au un vis. Acela este de a-i întâlni pe băieţi, de a le mărturisi cât de mult înseamnă ei pentru acest univers paralel.
Vreau să vă văd AICI, pe voi toate, cu acelaşi vis pe care îl aveţi acum. Direcţioner este acela care deşi nu i-a întâlnit pe băieţi, nu-şi pierde speranţa că într-o zi o s-o facă. Vreau să vă întâlnesc peste 60 de ani, în mulţimea de fane adolescente, cu pancarde în mâini. Cu bastoanele fluturând pe aer şi ţipând " ONE DIRECTION IS HERE, BITCHES!. Alo, pisii, ăla e soţul meu. JOS LABELE! ". OK? Îmi promiteţi că nu o să vă pierdeţi speranţa? Dacă nu pentru mine, pentru. EI.
One Direction mi-au schimbat viaţa, şi dacă o să-mi trebuiască o viaţa întreagă să-i întâlnesc, o s-o fac!
#proud to be a directioner.

33 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Dragut romanu'.O sa devii o autoare cunoscuta de piese de comedie.

| FadetoBlack a răspuns:

What the... :O?

| RockNbeer a răspuns:

De ce am impresia ca asta-i doar o gluma? laughing

| Nucreeed a răspuns:

Pai fetele care asculta One Erection/Justin Bieber sunt la varsta varfului lor hormonal si de aia sunt atat de innebunite dupa ei.
Trupele astea de baieti sunt pentru fetele adolescente sau mai mici ceea ce este playboyul pentru baietii de aceeasi varsta=)
Le permite fetelor sa experimenteze si sa'si exprime sexualitatea intr'un mod fara riscuri si care in general este acceptat de societate.Pot chiar sa devina obsedate si incep sa aiba fantezii cu acesti tipi fara ca sa aiba de a face cu perspectiva unei relatii in viata reala. happy

Atat am avut de spus!

| Mădă0611 a răspuns:

"Unii îşi iau viaţa, alţii ajung să le fie luată." :O nu stiu daca e de ras sau de plans ca se intampla asa ceva din cauza unei trupe de baieti. Daca Gigel din deal ar avea bani cati au ei, si stilisti cati au ei, ar fi mai fain decat ei, doar cand cantaretii sunt faini apar fane obsedate (tu ai zis), chiar fani. Ia uite-o pe asta si zi ca nu e obsedata, disperata si vai de capul ei: http://www.youtube.com/watch?v=zUko3ol96Po&feature=youtu.be&t=17s ei, de la bieber la one direction e o aruncatura de bat. Asculta ce vrei si nu baga in seama tot, dar nu face pe victima cand lumea vede multe fete ca cea din link si isi da cu parerea despre fanii cuiva.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Credeam că e o glumă, dar când am citit ultimele trei rânduri, mi-am dat seama că m-am înşelat.
Cum să asculţi jegurile alea, când poţi asculta asta, chiar şi pentru o viaţă întreagă :
http://www.youtube.com/watch?v=ZMbFu457jGs
Direc...ţia Spitalul 9 Bucureşti.

| Duucu a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Ce coincidență, exact melodia aia o ascultam acum.

| M25M a răspuns:

Dumnezeule sfinte... Sunt doar o amarata de formatie, nu sunt salvatorii lumii, nu au eradicat foametea etc. Se intampla ca tie sa iti placa si altora nu e simplu. De parca voi "directioneri" sau cum va autointitulati nu ai prejudecat sau etichetat alte formatii sau alte genuri de muzica.
Ca sa vorbesc pe limba ta Get a freaking life...sau Grow up

| ProudToBeDirectionerx3 explică (pentru M25M):

Am viaţă socială. M-am prins. Ţie nu îţi plac. Mie, da. Dacă ascult One Direction, asta nu înseamnă că sunt " ruptă " de lume. Ascult şi alte formaţii şi le admir. Dumnezeule. Ţi-am spus ceva noi? Adică, eu? Nu înţeleg. De cine ne-am luat? De Salam? De cine mama morcovilor ne-am luat?! Mă rog. Fiecare cu părerea lui.

| Nucreeed a răspuns (pentru ProudToBeDirectionerx3):

Ma...tie iti plac(nu ne mira nimic).Am inteles.Cati ani ai? 13...16? NORMAL TIE ITI PLAC! Esti la varsta aia la care ai in cap doar baieti,relatii,"dragoste",danseaza hormonii in tine, te machezi toata ziua, facebook, statusuri d'alea de suferinta, vrei sa fii "cool", iti place drama la nebunie; cand vine vorba de filme muzica ..normal ca o sa vrei drame/romante/comedii cu adolescenti/party-uri/hangovers etc etc

Trupa aia are tot ce am descris eu aici..de ce nu fac ei melodii pe alte subiecte decat fete/relatii/dragoste/viata tinerilor? Pentru ca nu ar avea succesu' asta!
Sa nu crezi ca pe noi ne mira ceva cand spui ca iti place one erection.o sa cresti si'o sa-ti dai seama de ce zichappy

Daca erai desteapta, ascultai muzica mult mai buna tot pe aceleasi subiecte...dar poate ca vrei sa fi "directioner", poate asa e la moda acum.happySa nu va mai intrebati de ce'i uram pe metrosexualii aia...nou pur si simplu nu ne plac si nu n'i mai bagati pe gat atat.

| ProudToBeDirectionerx3 explică (pentru Nucreeed):

Stai mă puţin. De unde ştii tu cum îmi trăiesc viaţa? Crezi că sunt o piţipoancă din aia care îşi toarnă camioane de cremă de pantofi pe faţă? Nici nu mă cunoşto şi începi să mă judeci. Tu măcar ai ascultat o melodie de a lor fără să judeci? Ascult ce vreau şi când vreau. Doamne. Mă faci proastă pe faţă şi nici măcar nu ai remuşcări. Dar de unde să ai? Statusuri de suferinţă? Vorbeşti în general, iar pe mine mă incluzi în acel " general ". NU! Un film vizionez odată la 3 luni, sau mă rog. Sunt îngropată în cărţi, şi nu pentru că sunt obligată, ci pentru că îmi place. Dar ce-ţi povestesc eu ţie când nici măcar nu-ţi pasă şi mă judeci cum ai tu chef

| Nucreeed a răspuns (pentru ProudToBeDirectionerx3):

Ok atunci taiem partea cu macheajul si statusurile si tot ce am spus acolo se aplica si la tine..nu incep sa te judec dar 'directionerii' astia merg si ei dupa niste criterii...si din cate am spus eu aici sunt sigur ca daca nu toate, 90% din ele se aplica si in cazul tau..asa ca.happy

| ProudToBeDirectionerx3 explică (pentru Nucreeed):

DE UNDE ŞTII?! Doamne. Cum am spus. Nu mă cunoşti. Am avut o relaţie, o săptămînă. O amărâtă de săptămână, anul trecut. Şi. atât. Ce iubire?! Faţă de mama. Faţă de un câine. Ăm, las-o aşa. Nu vreau să mă cert cu tine. Nu există criterii. Ori îţi place de ei, ori nu şi cu asta - basta.

| M25M a răspuns (pentru ProudToBeDirectionerx3):

Nu e vorba ca va luati voi de cineva (nu m-ai nimerit cu Salam) si nici ca se ia cineva de voi ca e normal fiecare critica o anumita categorie de oameni care asculta un anumit gen de muzica, e un truism, insa voi faceti (si fanii lui Bieber si Gomez) din tantar armasar, inflamati totul, de parca voi si formatia sustinuta este gaura din covrig sau miezul din fanta. Sincer nu prea am vazut la formatii rock chestii de genul, sau la artistii rap/hip-hop (aici nu ma refer la cei noi aparuti, ci la cei consacrati.

| Duucu a răspuns (pentru Nucreeed):

Așa o fi și la băieți? -.-

| mODIN a răspuns:

Fiind rocker chiar nu pricep ce iti place chestia aia, dar dupa ce am citit tot ce ai spus mi-am dat seama ca esti o persoana mai cu bun simt. Explicami te rog daca ai timp de ce iti place muzica lor.

| ProudToBeDirectionerx3 explică (pentru mODIN):

Ăm, îmi place pentru că fiecare cântec exprimă ceva. Transmite un mesaj. Nu contează vârsta atât timp cât îţi bate o inimă de copil şi, ar trebui să ne trăim viaţa din plin cât timp suntem tineri. Ai încercat să asculţi o melodie de a lor? Mă crezi că eu înainte îi detestam la modul GRAV? Am încercat totuşi să privesc dincolo de cuvinte şi să aflu mesajul fiecărei melodii. Probabil că pare siropoasă chestia asta, dar ei chiar îţi dau curajul să priveşti viaţa dintr-o altă perspectivă. Să-ţi spui gândurile şi să nu-ţi fie frică de părerea celor din jur. Îmi place muzica lor pentru că înseamnă ceva în adevăratul sens al cuvântului. Nu cred dacă ai înţeles ceva, însă nu prea le am cu "întipăritul gândurilor pe tastatură ".

| mODIN a răspuns (pentru ProudToBeDirectionerx3):

Sa sti ca eu chiar iti respect opinia din moment ce cred ca e mai important sa folosesti timpul pe care il ai pentru a iubi un gen de muzica bun, nu pentru a le detesta pe celelalte.Sa sti ca verisoara mea asculta 1D si de fiiecare data cand merg la ea facem schimb de pareri la nivel muzical.Dar eu nu vad mesajul si nici talentul in muzica lor.Adica toate sunt despre iubire si nu ca am ceva cu cantecele de iubire, dar in muzica pop sun mult prea multe cantece de genul acesta.Si pe deasupra, ei nu isi scriu propriile melodii, au un compozitor pentru asta, melodiile nu si le canta deoarece au o echipa de instrumentisti pentru asta, iar live fac playback.Deci eu nu inteleg ce poate sa iti placa la ei.Asta a fost opinia mea si sper ca tu sa o respecti la fel cum am facut si eu.

| ProudToBeDirectionerx3 explică (pentru mODIN):

Ăm, mda, o respect. E... ok.

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru ProudToBeDirectionerx3):

Mesajul pe care il transmit aia ii:Cum sa fii gay.

| Duucu a răspuns:

Vă i-au pe toți cu o flegma...

| MaliciousDeath a răspuns:

Ooookay.Numa' sa nu ajungeti stalkerite si sa intrati prin efractie in casa vreunuia ca va dau astia pe bbc si mai si informeaza publicu' ca sunteti romance.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne apără și păzește!
La Obregia cu tine!
Sunt doar o trupă de muzică, nu e Dumnezeu :l!

Îi iubești, dar ei nici nu știu că exiști, nu le pasă de tine, nu... nimic. Cum vine asta? Parcă au făcut cine știe ce pe lumea asta. Sunt niște ciutani de care o să se uite după o scurtă vreme.

| ProudToBeDirectionerx3 explică (pentru anonim_4396):

Ei își iubesc fiecare fan în parte, din moment ce habar nu ai ce fac ei, cum sunt, de ce vorbești?

| anonim_4396 a răspuns (pentru ProudToBeDirectionerx3):

Nu au cum. Fiindcă nici nu te cunosc, n-au nicio treabă cu tine, nimic.

| ProudToBeDirectionerx3 explică (pentru anonim_4396):

Pff, nu mă cunosc, logic. Dar, ei își iubesc toți fanii, din toate colțișoarele lumii!

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru ProudToBeDirectionerx3):

Da bine ca stii tu, de parca tu i-ai cunoscut.Pe net un om poate parea un sfant, dar in realitate ii un criminal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E trist că s-a ajuns aici... Chiar nu credeam vreodată că prostia va înflori atât de mult şi va atinge asemenea culmi. Mereu sper că ceea ce văd, este apogeul prostiei şi că lumea îşi va reveni, dar se pare că mereu mă înşel şi dau peste ceva şi mai oribil. Unii oameni chiar reuşesc prin diferite mijloace să manipuleze şi să îndobitocească mase întregi de oameni cu o uşurinţă nesimţită.

Pe lângă faptul că ăia nu ştiu că tu exişti şi oricum nu dau nici 2 flegme pe tine şi pe dragostea pe care le-o porţi, mai este şi aiurea să spui despre nişte oameni care n-au nicio legătură cu tine, că ţi-au schimbat viaţa. Şi la urma urmei, ceea ce fac ei(sau încearcă) e doar muzică. Este ca un fel de " meserie ". De ce ar trebui idolatrizaţi doar pentru că practică o meserie? De ce să nu idolatrizăm şi inginerii, vatmanii şi piloţii de avion? Doar şi ei îşi fac treaba...

Şi apoi... peste 60 de ani(în speranţa că vei trăi atât), nici nu-ţi vei mai aminti de această trupă care va fi de câteva decenii desfiinţată.

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Medicii,cercetatorii,inginerii.....ar trebui respectati, nu niste handicapati.

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca daca moare unu din ei jumate din comunitatea voastra de fani handicapati se sinucid numa pentru a fi cu el.

| FearOfTheDark a răspuns:

Coboara cu picioarele pe pamant!
Cum sa te duci la 60 de ani intr-o piata cu steaguri si sa strigi "Ascult 1d"? Pe bune? Sunteti isterice.Si eu mai vreau la un concert, ma oftic ca nu merg, ma plang la ai mei ca vreau sa merg, mai intru pe metalhead dar nu-s asa de obsedata de artisti.
Daca imi vei scrie un raspuns nu iti voi raspunde si nici nu ti-l voi citi pentru ca eu cred ca-i o gluma.

| sensualus a răspuns:

Aceeasi speranta au avut-o si cu Beatleshappy dar oricum dorinta cu OD li se va intampla romancutelor

| SootheMySoul a răspuns:

Uite,eu sunt rockerita si nu ma prea omor cu 1d... Oricum, sincera sa fiu admir persoanele ca tine adica persoanele loiale.Fiind rockerita am trecut prin multe pentru ca unii ne considera satanisti, barbari etc. si imi place spiritul tau! Cu totii avem ceva de invatat de la tine.