| ProudToBeDirectionerx3 a întrebat:

Mulţi ne cred obsedate, ne impun prejudecăţi şi ne umilesc cum pot, până când rămânem fără speranţă. Ură. Atât de multă ură, adresată lor cât şi nouă. Direcţioneri din toate colţişoarele lumii ajung să fie călcaţi în picioare, ajung să fie batjocoriţi şi şterşi de pe faţa cuvântului. Toate acestea se întâmplă din cauza haterilor, din cauza cuvintele grosolane şi fără pic de milă ce pot ieşi din gura lor. Unii îşi iau viaţa, alţii ajung să le fie luată. Este tragic şi fără pic de scrupule, însă nu trebuie să lăsăm garda jos! Suntem mulţi şi suntem puternici.
Mulţi direcţioneri români au speranţă, au un vis. Acela este de a-i întâlni pe băieţi, de a le mărturisi cât de mult înseamnă ei pentru acest univers paralel.
Vreau să vă văd AICI, pe voi toate, cu acelaşi vis pe care îl aveţi acum. Direcţioner este acela care deşi nu i-a întâlnit pe băieţi, nu-şi pierde speranţa că într-o zi o s-o facă. Vreau să vă întâlnesc peste 60 de ani, în mulţimea de fane adolescente, cu pancarde în mâini. Cu bastoanele fluturând pe aer şi ţipând " ONE DIRECTION IS HERE, BITCHES!. Alo, pisii, ăla e soţul meu. JOS LABELE! ". OK? Îmi promiteţi că nu o să vă pierdeţi speranţa? Dacă nu pentru mine, pentru. EI.
One Direction mi-au schimbat viaţa, şi dacă o să-mi trebuiască o viaţa întreagă să-i întâlnesc, o s-o fac!
#proud to be a directioner.

33 răspunsuri:
| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Medicii,cercetatorii,inginerii.....ar trebui respectati, nu niste handicapati.

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca daca moare unu din ei jumate din comunitatea voastra de fani handicapati se sinucid numa pentru a fi cu el.

| sensualus a răspuns:

Aceeasi speranta au avut-o si cu Beatleshappy dar oricum dorinta cu OD li se va intampla romancutelor