| ibianca a întrebat:

Muzica buna, veche (sau noua), muzica linistitoare, expresiva, care curge langa sufletul nostru...
Cati dintre noi mai asculta muzica in adevaratul sens al cuvantului, fara sa intre intr-o oala cu toti adeptii house-ului, manelelelor, muzicii nule?
Cati dintre noi asculta oldies si piese care ne ung sufletul fara sa ne pese daca cocalarul x sau pitzy y zice ca suntem,, demodati" si,, fraieri"?
Vreau sa va vad! Care sunteti aceia care traiti odata cu muzica si care o simtiti? Comentati despre muzica voastra! Dati-mi trupe, pareri!

ex: Beatles, Sting, Phill Colins, MJ, Queen, Bryan Adams, Roxette, Abba, Rod Stewart, (oldies) Holograf, Iris, Florin Chilian, Nicu Alifantis.

alte ex de trupe, solsiti mai putini cunoscuti, dar cu piese geniale: Oren Lavie, Butterfly Boucher, Coldplay, The Fray, Snow Patrol, Anna Nalick, Anya Marina, Damien Rice, Norah Jones, Dido, Owl City si lista continua.

Deci, astept exemple, opinii, sfaturi!

5 răspunsuri:
| ibianca explică:

Da, asa este. trebuie sa le mentinem in sufletul nostru pentru ca ele vor tari mereu alaturi de noi.

p.s: eu am 14 ani. nu stiu cum a fost inainte acesta muzica, pentru ca nu am avut cum sa o simt (vorbesc de trupele straine), dar de un an tot ascult si acum nu ma mai pot desprati de oldies.

| Axellexa a răspuns:

Sunt placut impresionat de ceea ce ai scris mai sus. Niciodata nu voi putea uita mloediile celor de la queen, si acum imi dau fiori imaginile din videoclipul de pe Wemblei din `86 cand tot stadionul canta alaturi de Fredie Love of my life. As vrea sa va mai aduc in vedere cativa cantareti care pe mine m-au impresonat in mod special : Ronan Keating, de la el imi place foarte mult melodia If tomorrow never comes un alt cantaret este Josh Groban si chiar merita ascultat, melodiile mele preferate de la el fiind With you; Per te; Mi morena; Broken vow (superba ); When you say you love me, de fapt toate melodiile lui sunt speciale dar va as sa le descoperiti.
Acum sa vorbim si despre muzica veche nationala. Pai ati putea uita vreodata melodiile celor de la holograf? se poate asa ceva? nu va asigur ca nu se poate, sau melodia celor de la Iris - daca vei pleca? Asta`i muzica ce ar trebui difuzata la TV nu inna si alte porcarii din astea comerciale, care mai nou nici nu se mai difera de manele.Ce sa mai vorbim despre melodia celor de la Vama veche - Epilog, pai daca ai ascultat-o o singura data, iti va ramane intiparita in minte. Directia 5 -O fata ca ea, melodiile acestea, sincer, cu toate ca sunt baiat imi mai fura din cand in cand cate o lacrima si imi duc gandul la vremurile trecute in care as fii vrut sa traiesc, sau pe care as fii vrut sa le retraiesc, dar asta, e timpul merge inainte, noroc ca odata cu el merg si aceste melodii care ne alina sufletele.
Inca ceva, nu stiu daca are importanta, dar ce e scris mai sus este scris de un baiat de 16 ani.
O seara placuta in continuare!

| biornobiovanna a răspuns:

Eu am 13 ani, ascult muzica veche(cred ca sunt singura din scoala care face asta) si sunt mandra de lucrul asta.Muzica asta are suflet,poti intelege ceva din versuri si,mai presus de toate, cantaretii au talent, fara auto-tune si alte prostii.
Long live the oldies.

| emmyl a răspuns:

Măi Bianca, eu am 40 de ani, ascult Roxette de 20 și cred că niciodată nu o să mă satur. Ascult Celine Dion și nu mă satur. Sunt de acceiași părere cu Woodenpints despre Scorpions. Nu sunt doar adeptul muzicii lente. Ascult și Dj Bobo de exemplu.
Uite exemple:
Vanessa Paradis - Silver and Gold;
Black - Wonderful Life;
Close 2 You - baby don't go?;
Și mai sunt foarte multe.
O să mai revin.
Mă bucur că și cei tineri iubesc muzica cu adevărat bună.

| mickeye a răspuns:

Eu.și mă bucur că mai există români inteligenți care nu agreează manelele și house-ul românesc.
Muzica românească e foarte proastă.Îmi plac melodiile noi(COLDPLAY, Lana Del Rey), dar melodiile vechi îmi plac mai mult(Scorpions, Depeche Mode).
Noi, ăștia care avem puțină minte, ar trebui să-i învățăm pe cei mulți și proști ce e muzica bună. Pentru că 99% dintre români ascultă manele și Inna, Alexandra Stan..adică muzică proastă.

Întrebări similare