1)Connect-r canta moooolt mai fain decat manelisti si ii problema noastra daca ascultam rock si nu ascultam manele...
Fiecare asculta ce ai place nu e neaparat manele si mie imi plac manelele foarte mult dar ascult si muzica straina ca imi place mai ales muzica de disco
Diferenta este stilul de muzica.Manelistii au muzici pe ritm tiganesc, versuri despre bani, femei...pe cand ceilalti, nu au ritm tiganescmchiar daca connect-r e rrom, nu canta melodii tiganesti.Noua ne plac cele moderne, mai tot ce este nou.
Buna!
1.EU cred ca, majoritatea nu asculta manele din singurul fapt ca sunt rromi si ne face tara de ras! Sunt in Germania, si nu se aude chiar bine de Romania. Dar nu imi pasa!
2.Dar poate nu se prea asculta manele, deoarece asta nu-i muzica adevarata e doar o lalaiala.
Eu nu am nimic impotriva lor! Dar asta depinde de gustul fiecaruia, oricum gusturile nu se discuta .
>
Eu dispretuiesc manelele fiindca sunt cantate de rromi fara pic de scoala.
Connect-r, chiar daca este rrom,canta muzica buna si pe langa asta nu pare a fi un incult precum toti ceilalti rromi, care, canta manele si care spun"Ie bani! Ie pe system"sau care canta melodii gen"Ooooh iubirea meaaaa! ce n-as da."si etc. Pur si simplu,manelele sunt de prost gust.
Majoritatea oamenilor care le asculta ori sunt rromi, oameni inculti, ori nu stiu ce-i aia muzica buna.
~Rock`n roll? Nu trebuie sa asculti neaparat rock pentru a dispretui manelistii.Eu ascult si rock si pop, rap. Sii.nu este o moda sa fugi de persoanele care asculta manele. Vreau sa spun ca nu fugi de ele fiindca asculta ceea ce nu-ti place,pana la urma gusturile nu se discuta,dar cei care sunt mai "cultivati" sa spun asa,nu percep a sta langa persoane care,la urma urmelor o poate face sa scada la nivelul lor, vorbind cu "faaa"si alte d-astea.
Si pe langa asta, nu e vorba de cum vorbesc ei in general cat e vorba de tupeul care-l au.gen sa cante pe strada niste melodii banale,ca altcumva n-am cum sa le spun. De cele mai multe ori,eu cand ies pe strada si merg pe langa niste rromi,acestia incep sa cante "Hai pe balans; sunt baiat de baiat,fite si finete"bla bla.. Cert e ca, uneori te amuzi de prostia unora dar totusi.
Eu una nu sunt rasista sau ceva, dar daca ei ar fi...altfel de persoane, consider ca nimeni n-ar avea ceva cu ei.
Pentru ceea ce canta, pentru ce sunt, pentru ca gutza nici alfabetul nu il stie, am vazut eu la un interviu, pentru versurile lor, pentru lalaielile lor, pentru videoclipurile fund-uriste, pentru ceea ce sunt, pentru ca mi se face rau cand ii aud, pentru ca nu ii suport, si Din pacate fac bani frate mai mult ca muti intre artistii din Romania
Bai AnnaTheStrawberryღ maicata e inculta da si tu nu sti ce este muzica buna fai. ne face tara de ras.defapt mai multi asculta manele si nu sunt inculti sa stiti
luati aminte de la scoala 2 constanta CAZINO
@iulika ~ "fai"? nu stiu care dintre mamele noastre este inculta aici,draga.dar raspunsul bate mai mult spre tine.
Maneaua muzica buna? Hai nu zau . Daca maneaua e muzica buna,rock-ul, pop-ul, si rappul ce sunt? .
Get a life.
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: