anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nane are dreptate?
http://www.youtube.com/watch?v=1l89HxjIinY

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Ce conteaza ca are sau nu? Faci muzica pentru a exprima vreun mesaj, sau pentru a te lua de cineva, de-a imprastia cu noroi fiindca nu-ti place de el? Adica rabufniri personale? Pentru ce? Ca sa-ti maresti fanii? Ca sa-l faci de ras si sa-ti iei mai mult ''cascaval''?
Nici mie nu-mi mai place Puya, dar nu's de acord cu ce-a facut Nane. Iar melodia asta e un circ de cea mai joasa speta!

10 răspunsuri:
| c0rn3l1uss a răspuns:

Are mareee dreptate Nane!

Anti-Puya!

| deejayra a răspuns:

Nane nu cred ca intelege un lucru... Puya nu mai canta muzica de strada, asa cum zice el in melodie

| Vizitiul a răspuns:

Nu tot ce zboara se manaca, dar parerile sunt impartite chiar daca nu asta conteaza, asta-i doar decorul, important e sa gusti esentialul, aici e vorba de invidie. Succes.

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Cine e Nane? Ca tot aud de el si habar nu am cine este si ce face.

| yodeiutza96 a răspuns:

Ma daca nu itelegeti mesajul atunci nu mai comentati aiurea tongue Nane are melodii super sh o voce de invidiat happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Canta MANELE.[aproape xD]

@SturmirCloudKeeper, cine e nane?
Exista google. happy sau youtube love struck!

Ah da. M`am saturat ca toti sa se dea mari ca sunt mari rapperi si ascult numai puya.

Ce ma bucur ca nu asculta chiar toti cretini nane happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da nane are foare mare dreptate ce tot muriti de ciuda ca e bun are o voce minunata si scoate versuri reale din viata lui asa cred eu ca nu am avut placerea sa il cunosc personal dar chiar e un baiat calumea bv nane esti nr1 bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand ...fratilor cand ascultati ceva ascultati mesaju melodiei iar daca nu sunteti in stare de asa ceva nu mai ascultati

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba nane nu lua toti fraieri in seam

| madalin_5551 a răspuns:

Parerea meadespre nane este una foarte buna bv nane tino tot asa si nu mai pune la suflet vb jegosilor ce te critica ca ei nu stie ce e aia viata crede ca dk au bani si nu au lipsuri sunt calumea sar da tot bani sa aiba si ei scola viati incodata te felicit nane bafta