| LobyCreW a întrebat:

Nane Sau Puyawinking

Tinem Cont ca puya a fost cineva si s-a stricat
Tinem Cont ca nane e un mare rapper si il favorizezbig grin
In 2009/2010 a castigat cel mai bun mixtape >Relaxo:

Eu Aleg NaNo

6 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Adevarul este ca Puya chiar s-a stricat. :-(. din pacate. ucru pe care Nane l-a si constatat. Eu aleg Nane.

Raspuns pentru @weezy16. chatterbox Cum omule sa scoata Nane Albume?laughing aculta Nane definitia unui mixtape. laughing Si iti dai seama ca daca faci mixtapeuri pai scoti tot mixtapeuri. laughing Nu scoti albumelaughing.

De ce aleg nane. Nu stiuthinking e "diferit de restul rappeilor din peisaj". Pe cand ceilalti canta despre droguri, el isi dedica piesele unor intamplari, evenimente, sau chiar constatari ale sale, efectiv reale. Adevarate. Chiar in melodia "daca aveam" se constata faptul ca el il thinking uraste e prea mult spus, insa sper saintelegeti :-), pe puya, si sustine Bug mafia. Mia luat ceva timp sa inteleg asta ascultand melodia :-).

DE CE NANE?

pentru. ca el pune in piese "adevarul pur", si sunt cuvintele sale, melodii scrise cu -pixul pe foaiechatterbox- de catre el insusi.Este foarte diferit fata de ceilalti ce au texte inspirate, ( doar generalizez, sunt si alti rapperi care au un caracter ca al lui Nane), ce isi cumpara melodiile. :-)

Si recunosc. Cu ytoate ca am ales Nane, mai ascult si puya. Insa melodiile sale mai noi thinking sunt nimicuri pe langa cele ale lui Nane, sau cele pe care le avea inainte.

| ascovit a răspuns:

@weezy16 - daca nu stii nu mai scrie :-D

arunca-te tu de la etajul 10 :-D. Daca eram in locul tauu si scriam ca nane trebuie sa ai "albume" pai bagam capul in toaleta si trageam apa. ma scuzi. :-D Insa...

| ascovit a răspuns:

Tot pentru. @weezy16 :-)

Bug mafia si parazitii, chiar sunt mari rapperi b-) thumbs up. Pt. asta, RESPECT!

| WeedMan a răspuns:

laughing)))."nane e un mare rapper"rolling on the floor Nane e un nimeni.Nu are scos nici un album.Prietene nu stiu cati ani ai da nane asculta doar care au mai putin de 15 aniwinking. Iti recomand sa asculta Bug Mafia, Sisu, Parazitii, Cedry2k, Doc, CTC, JerryCo, Nimeni Altu', Puya(pana in 2008), Raku.Si sa iti raspund la intrebare Puya pentru ca a fost alaturi de Bug Mafia, Parazitii si Sisu unul dintre cei care a ridicat hip hop-ul chiar daca acum s-a dus pe pul...

| WeedMan a răspuns:

@Ascovit aruncate in cap de la etajul 10winking. Nu cred ca ai cumparat in viata ta un album ca sa vii acum sa imi explici mie de mixtape.Si eu am zis ca nu are scos nici un album la afirmatia lui ca "nane e un mare rapper". Cum poti sa fi mare rapper fara un album oficial.La noi mari rapperi sunt doar cei de la Bug Mafia si Parazitii care au scoase 10 albume si cateva maxi-single-uri in rest NIMENI NU ESTE MARE RAPPER la noi.

Răspuns utilizator avertizat