anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neața. Cine imi spune si mie niste replici de rocker? Alea pe care le stiu eu sunt cam vechi. Fundă, mulțam' fain.winking

Răspuns Câştigător
| Afãrinツ a răspuns:

Ca să le întorci replicile ''inteligente'', folosește-te de caracterul și înfățișarea lor.
Gen ''măcar eu nu arăt ca un nespălat. apropo, te-au sunat maimuțele, își vor puricii înapoi'', înțelegi înspre ce bat?

30 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow, ne imbracam in negru, ascultam LP, spunem ''Fu.ck U'' si vai ce misto suntem...

| T0T a răspuns:

Replicile se gândesc singure. Un astfel de rocker, cu replici, care ascultă BVB, nu prea văd cu ce e diferit de un cocalar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hă? Rplici de rocker? N-am mai auzit de așa ceva până acum? laughing
Mai nou rockeri folosesc alte replici decât oamenii normali? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da. Ma refeream la replici gen. daca ma intreaba cineva de ce port mereu negru ii zic : ''Astept sa mori tu ca sa pot purta doliu dupa tine''. vreau replici d-astea.

| Anonimă1666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu,nu suntem mișto.winking Fiecare cu stilul lui. Exista cocalari,boschetari,rockeri,punkeri, emo, satanaisti, pitipoance, etc. Nu ne imbracam doar in negru. okay?

| Anonimă1666 a răspuns (pentru T0T):

Eu cred ca toti rockerii au replici. happy Nu le folosim mereu, doar atunci cand e nevoie si cand pe cineva il mananca in *** sa ne injure.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Cam asa sunt aia care asculta rock la inceput thinking
Au fix 20 de melodii in playlist si de ii intrebi ce asculta iti spun de Paramore,Evanescence,Metallica,Nirvana si LP.
Melodiile: decode,bring me to life, nothing else matter, lithium, smells like a teen spirit, numb si crawling.
Am zis bine?

Să zicem. Eu acult si alte trupe.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Anonimă1666):

3DG si Artic Monkeys?

anonim_4396

Stiu trupele dar nu prea ma ''impresioneaza''. Prefer ceva mai nebun.

anonim_4396

confused Adica?

anonim_4396

Adica d-astea mai nebune. Nu stii?

anonim_4396

Pai spune-mi tu.
Eu ascult rock, dar de trupe nebune nu am auzit.
Doar de trupe bune smug.

A propos, de cat timp asculti genul asta de muzica?

anonim_4396

La trupe ''nebune'' ma refeream la trupe in care tipa pana li se perforeaza plamanii rolling on the floor Zic trupe ''nebune'' pentru că așa imi place mie sa zic, asa-s eu. Am inceput sa ascult genul asta de muzica de abia de anul trecut, sunt incepatoare.

anonim_4396

Pai si ce trupe nebune asculti?

anonim_4396

Na,nu pot sa le spun pe toate, dar mie imi plac cel mai mult trupele :
Hollywood Undead
Slipknot
Nightwish
Rammstein
Marilyn Manson
Cradle of Filth
etc.

anonim_4396

Primele 2 imi plac, restul nu ascult din diferite motive.

smug

| Afãrinツ a răspuns (pentru anonim_4396):

Marilyn Manson nu e trupă.

| Afãrinツ a răspuns:

Replicile se gândesc, nu se fură.
Dacă vrei status, sugerez să folosești versurile unei piese. De la Rammstein sunt geniale, dar puțin mai creepy.
Dacă tu chiar vrei replici cu care să te dai în vânt și să faci lumea să se minuneze că asculți rock, atunci lucrul acesta este o jignire la adresa rocker-ilor din România. și din străinătate.
Copiii din ziua de azi vor să se diferențieze de ceilalți. Adică să fie bisexuali (doar de fațadă), să poarte negru chiar dacă nu le place (și spun că le place ca să nu se facă de cacao) și poartă tricouri cu trupe, chiar dacă nu știu vreun album pe care l-a lansat vreuna.
Pe viitor fă-ți singură propriile replici.
Dacă vrei replici de agățat atunci te poate ajut Google-ul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Afãrinツ):

Eu nu sunt asa. Vreau niste replici pentru ca lumea ma injura ca-s rockerita si am folosit atatea replici ca deja au devenit cam vechi. Vreau niste idei nu replici de agatat. Forever alone.

anonim_4396

Eu am aflat de ''Marilyn Manson'' de la un prieten si el a zis ca e trupa si am zis si eu. Nah, sunt incepatoare. Scuze.

| Afãrinツ a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai așa o nevoie disperată de cineva, să înțeleg?
Dacă ție chiar îți place rock-ul atunci nu ar trebui să îți pese de ce cred ceilalți. Lasă-i să spună ce vor, vor realiza ce proști au fost când te-au judecat după aparențe.

anonim_4396

Nu as spune ca ''imi pasa'', dar nu stau sa inghit tot ce imi spun cocalarii ăia, le mai zic si eu inapoi, uneori sunt nevoita sa ma bat cu aia dar ma rog.

| Sociopat a răspuns:

Taci si indura. Iti intareste caracterul si ura pentru umanitate. Gaseste-ti un grup de rockeri zdraveni cu care sa stai. Ai putea sa te si imbraci mai matur ca sa fii luata in serios. Nu mai purta tricouri cu formatii. E penibil daca nu esti la un concert.

| IonutCG90 a răspuns:

Bad2theBone.

| Sociopat a răspuns:

Poser.

| veryhonest a răspuns:

Sunt "rocker" si habar n-am despre ce vorbesti.

| Neberius13 a răspuns:

Ce draci is alea replici de rocker? Am ascultat rock de cand ma stiu dar asta-i noua.