anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neata!
Stiti ca aseara a fost difuzat EMA 2010 pe MTV.Eu nu am apucat sa vad tot pentru ca am adormit dar azi dimineata m-am uitat pe site'ul oficial al MTV'ului din Romania sa vad cine si ce premii au castigat.Pana la "Best Rock", dupa parerea mea, s'au acordat premii cui trebuia, dar la "Best Male" imi venea sa ma dau cu capul de pereti.Cum sa castige Justin Bieber premiul oameni buni? Erau Eminem, Kayne West, Usher, Enrique Iglesias si l'au ales pe Justin Bieber? Pai ala e barbat? Deabia stie sa scoata doua cuvinte pe gura, cand canta zici ca'i fetita si oamenii il numesc barbat?
Eu am ramas :O cand am vazut. Voi ce ziceti?
Multumesc pentru parere!

3 răspunsuri:
| MalinaH a răspuns:

Ai dreptate.cu toate ca lau pus la categoria gresita(trebuia la best female happy )lau ales si pe el castigator.eu speram sa castige eminem. urasc biberonul ala.

| winchesters a răspuns:

Eu l`am votat pe Eminem.Bieberon a castigat pentru ca l`au votat toate bieberonistele...asta e. daca si ala se mai num un "barbat".

| Ađııa a răspuns:

Aoleu! si eu la fel :O am crezut ca innebunesc cand am vazut ca il striga pe "biberon" laughing. cel mai mult ma bucur ca au castigat si tokio hotel happy printre altii love struck