| myHappyDay a întrebat:

Neata TPU! Stiti cumva trupa de fete din Galati Nontoxic? Ceparere aveti despre ea? Ce detalii imi puteti da?

Răspuns Câştigător
| MalleusMaleficarum a răspuns:

Da, le ştiu, nu am avut însă ocazia să le ascult live, dar le-am ascultat pe youtube. Înainte de concertul Trooper în Galaţi nu am avut o părere, mă gândeam "Uite nişte tipe care se străduiesc şi cântă", dar după concert am aflat că ele au cântat în deschidere (şi au făcut şi o treabă nasoală), şi ele fiind de puţin timp formate ca trupă (şi nefiind cine ştie ce talentate) a însemnat că they bribed their way through, cum ar zice americanul.
Nu acuz pe nimeni de nimic, dacă au bani treaba lor ŞI bravo lor, dar e cam de porc să-i folosească astfel.
Au pagină de facebook dacă te interesează mai multe, şi probabil şi site cu mai multe informaţii.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Când ai venit tu n-au cqntat ele, au fost alţii în deschidere, eu le-am văzut când a venit a doua oară Trooper, şi am încercat să adun toate ţâţele de pe scenă (10 în total), să facă cât o ţâţă normală.
Trupă de fete fără ţâţe...nasol rău.

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru Woodenpints91):

Ştiu mă, când am fost eu au cântat Addiction. Dar ziceam, din ce mi-ai povestit tu şi alea de au fost.
Şi mai ştiu şi că n-au ţâţe.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Aşa,da,brailenii de Addiction, nu mai ţineam minte de cine râdeam îaninte de Trooper laughing

3 răspunsuri:
Întrebări similare