Melanie Martinez - Carousel (KXA Remix)
Dr. Dre - The Next Episode (San Holo Remix)
Gioni - Trigger
Jetta - I'd Love to Change the World (Matstubs Remix)
E.Y. Beats x KXA - Celestial
Flo Rida - GDFR (K Theory Remix)
Lana Del Rey - Serial Killer (K Theory Remix)
Firebeatz & KSHMR ft. Luciana - No Heroes (Instant Party! vs. Party Thieves Remix)
Vanic X Zella Day - Hypnotic
Marina And The Diamonds - Lies (Zeds Dead Remix)
Disclosure - Help Me Lose My Mind (Mazde Remix)
Insurgent - Soundtrack (Full 2015)
Astea-s primele melodii care mi-au venit in minte, sper sa-ti placa (macar cateva). Mai multe melodii de acest gen poti gasi in playlist-ul meu de pe TPU.
Ziceai sa nu dam linkuri, cauta pe youtube,, CHILLED DUBSTEP" parerea mea e ca sunt cele mai potrivite melodii, gasesti mixuri si de 1 h, bft
Funda pentru Flo Rida - GDFR (K Theory Remix), bubuie misto :D
Remixul ala de la 'Next episode' m-a facut doar sa-l caut pe cel mai bun, pe care il auzisem la radio: www.youtube.com/watch?v=qcxN9bEihcA
Dar... Nu pot s-o tin doar in trap, prea bazaiala.
Ti-as recomanda ceva de la Lana Del Rey, dar nu cred ca-ti place...
Nu suna rau, nu pot sa spun ca nu-mi place, dar caut ceva mai comercial... Ascult in special emisiunile in care se mixeaza, la radiourile romanesti (kiss, pro fm).
Urasc Kiss.fm-ul. In schimb imi place Pro.fm...Si cam atat
Depinde ce-ti place la pro. Eu ascult party mix-ul, incepe de la 22:00... Acum nici ala nu mai e mare branza, 'pe vremea mea' il aveau pe LLP resident... Atunci era super.
Si eu
Apropo, caut o melodie de ceva vreme si nu stiu cum see numeestee. Ai auzit cumva o melodie cantata de o fata ce la refren era trap si s-a dat la Pro.fm in jurul orei 13?
N-am mai ascultat de cateva zile... Nu stiu la ce piesa te referi. Nici nu mai stiu asa bine piesele dupa titlu, majoritatea care imi plac, abia daca stiu cine le canta. Cand auzi ceva ce-ti place, scrie pe google cateva versuri intregi (nu cuvinte pe sarite), si gasesti imediat titlul piesei... Si daca e remix, ai de pierdut cateva minute/ore/zile pe youtube, in cautarea remixului auzit de tine
Am cautat...) Mult...
Tot ce mai tin minte din melodie este: need...)
Tocmai mi-ai adus aminte de inca un remix misterios, la Ellie Goulding - I need your love... Mai vorbeste!
Imi place remixul ala...
Hai ca mai vorbesc.
Ci faci, uăi?
Eu am parul cret in spate, ca am adormit cu mana sub cap, azi-noapte, la servici.
Pe ce banca?
Le cam stiu pe toate... Aia unde-s tot timpul coji de seminte? Sau acolo mai spre partie?
Am ridicat *se uita lumea ciudat*.
Acum ma veezi?
RĂDUCU6969 întreabă: