| dadadanunu a întrebat:

Niste rap romanesc bun? m

9 răspunsuri:
| Termopile a răspuns:

Cedry2k, Dragonul AKA 47, Tudor Șișu, Puya, Carbon, Pacha Man, Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Vlad Flureanu, Spike etc

Trupe ar fi Haarp Cord, Ctc, Cia, La Familia, BUG Mafia, Parazitii, SubCarpatii, Codu Penal, Specii, etc

Melodii :Același Joc - Cedry2k, Scandal - Ctc feat Cedry2k, Parazitii - Antimilitie, BUG Mafia - Străzile, BUG - Românește, Cheloo - Prezentul Perfect, Cheloo - Vrem Totul, Haarp Cord - Dezradacini, Haarp Cord - Titani feat Ctc, Ctc - TV, etc

RAPul românesc zic eu e foarte bun și merită ascultat, dacă romani noștri ar aprecia rapperi menționați mai sus și i-ar promova pe ei nu pe Alex Velea, Delia Matache, Dorian Popa, Florin Salam etc. RAPul romanesc ar fi foarte apreciat în străinătate dar așa dacă nu aunt nici 30.000 de ascultători de RAP la noi în țară nu aude mai nimeni de ei, practic își irosesc talentul pentru o mână de oameni, că restul aruncă cu bani in Florin Salam. Adică pot să spun cu mâna pe inimă că Cedry2k și Dragonul AKA 47 sunt peste mulți din industria RAP ului dar na, nu are cine să îi aprecieze

În concluzie ascultă RAP românesc că e ce trebuie, o să îți placă. Deci ascultă că îți promit că o să îți placă (daca asculți muzică bună o să îți placă).

PSbig grinacă îți place ce te-am pus să asculți da o fundă.

| Adrian983 a răspuns:

Asculta melodiile de la Parazitii. Unele sunt foarte tari.

| fanta24 a răspuns:

Diamandi Denisa e foarte buna. Mai poti asculta doc, nimeni altu.

| highqualitygraff a răspuns:

Nimeni altu'
parazitii
dragos miron
mc tupeu
straini: 2pac
notorious BIG
ice cube
snoop
mc ren
xzibit
dub-c