anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Nu ai nevoie de creier ca sa asculti muzica." (Luciano Pavarotti)

Voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Nu,e nevoie de creier sa asculti muzica.Ca asa poti sa iei o cioara de pe strada si aia n-o s-asculte in veci Queen sau Red Hot Chilli Peppers,ca cioara tot cu Salam si Liviu nu mai stiu care e obisnuit.Da,ca sa asculti Inna, Salam sau Liviu ''Pulicica'' Vasilica nu iti trebuie creier, ca aia e muzica de maimute.Insa pentru un Deep Purple,un DOC,un Deliric,un Rammstein,iti trebuie chiar din plin,pentru ca daca nu ai suficient creier ca sa asculti odata cu melodia si mesajul ei,esti o molima de aia, gen : ''ohhh, ce frumy e tupac.pace,negrysorii mai :X :X'' Si asa ai dat dracu toata melodia, daca o asculti doar ca sa fii cool sau mai stiu eu ce.Ar trebui impusa o limita de IQ pentru anumite genuri de muzica, ca sa se mai trieze un pic treaba asta.Pentru zgomote nu iti trebuie creier, insa pentru muzica adevarata, da!

| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

Hm.Uite unde am gasit citatul asta:

http://www.metalhead.ro/blogs/citate-despre-muzica-pid-1249-l-1

| NanaXOXO a răspuns:

Parerea mea, este ca ai nevoie de creier! Nu oricine poate aprecia muzica de calitate ( ex. opera).Ca taranul ala de pe camp, habar nu are ce este muzica buna; daca ii canta manelele, este cel mai fericit. Deci ai nevoie de multa minte ca sa poti aprecia muzica buna ( indiferent de gen, opera a fost doar un ex.)