Nu,e nevoie de creier sa asculti muzica.Ca asa poti sa iei o cioara de pe strada si aia n-o s-asculte in veci Queen sau Red Hot Chilli Peppers,ca cioara tot cu Salam si Liviu nu mai stiu care e obisnuit.Da,ca sa asculti Inna, Salam sau Liviu ''Pulicica'' Vasilica nu iti trebuie creier, ca aia e muzica de maimute.Insa pentru un Deep Purple,un DOC,un Deliric,un Rammstein,iti trebuie chiar din plin,pentru ca daca nu ai suficient creier ca sa asculti odata cu melodia si mesajul ei,esti o molima de aia, gen : ''ohhh, ce frumy e tupac.pace,negrysorii mai :X :X'' Si asa ai dat dracu toata melodia, daca o asculti doar ca sa fii cool sau mai stiu eu ce.Ar trebui impusa o limita de IQ pentru anumite genuri de muzica, ca sa se mai trieze un pic treaba asta.Pentru zgomote nu iti trebuie creier, insa pentru muzica adevarata, da!
Hm.Uite unde am gasit citatul asta:
http://www.metalhead.ro/blogs/citate-despre-muzica-pid-1249-l-1
Parerea mea, este ca ai nevoie de creier! Nu oricine poate aprecia muzica de calitate ( ex. opera).Ca taranul ala de pe camp, habar nu are ce este muzica buna; daca ii canta manelele, este cel mai fericit. Deci ai nevoie de multa minte ca sa poti aprecia muzica buna ( indiferent de gen, opera a fost doar un ex.)