| gorlan a întrebat:

Nu este chiar o intrebare dar... Astazi din curiozitate am intrebat multi oameni ce trupe de rock romanesc stiu si cele mai multe raspunsuri pe care le-am primit au fost "in romania nu exista trupe de rock", cand am auzit asta mi-a cazut fata, adica doar maxim 10 persoane din vreo 100 si ceva au auzit de iris si cargo? Vreau sa stiu si eu de la voi... mai este cineva care asculta rock romanesc? Daca nu de ce? Daca da de ce? Si inca o intrebare voi ati auzit de iris?

Răspuns Câştigător
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Amala
Ataria
Dor de Duh
Akral Necrosis
Lefters
Neisseria
Truda
Cargo
Tiarra

doesn't it sound rock to you?

9 răspunsuri:
| Rill a răspuns:

Sigur ca exista trupe rock romanesti, chiar foarte bune(dupa parerea mea)happy Apropo Wooden, ma bucur ca a mai auzit cineva de Altarlaughing happy

| TheCritic a răspuns:

Sunt trupe rock si in Romania insa putini asculta. Mie sincer nu imi place, dar asta inseamna ca nu m-am documentat putin, pentru ca eram curioasa cine e pe la noi in afara de Iris...

| Bonotralalala a răspuns:

Dar tie nu iti plac trupe straine? de exemplu eu ascult rock. Tokio Hotel, Linkin Park, etc...:d...

Răspuns utilizator avertizat
| Bonotralalala a răspuns (pentru gorlan):

Nuuuuu cred ca e o greseala ...cred ca Linkin Parc e o trupa de manelisti...straight face. normal ca si ala e rock.depinde genul tau

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Bonotralalala):

Ala nu e rock, e ca si cum ai asculta justin bieber

| Bonotralalala a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Fiecare cu parerea luiwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru gorlan):

Poate ca scriu cu putina intarziere insa am observat ca ai spus ca linkin parca nu e trupa rock.acestia canta un fel de rap/rock.dar ceea ce m-a deranjat a fost faptul de "justin gayber". Mike Shinoda este un cantaret extraordinar, avand aptitudinea de a canta si rock si rap asa ca nu-l poti compara cu justin bieber. oricum nu inteleg cum va poate placea prostia asta de muzica rock.

Răspuns utilizator avertizat