anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu-i așa că One Direction sunt geniali? Și sunt atât de drăguți, în special Harry? Mâna sus cine-i de acord! Care-i melodia voastră preferată de la ei?

21 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Mă masturbez pe melodiile lor. Aşa de frumos cântă. Zici că-s Fuiego varianta cu 70% mai ghei.

| anonim_4396 explică (pentru Woodenpints91):

Mi-a plăcut asta, zău.
Chiar mă întrebam unde ești, lipsea un răspuns de genul ăsta.

| CautNume a răspuns:

Unii chiar te-au luat in serios laughing

| RockNbeer a răspuns:

De ce nu te cred?

| anonim_4396 explică (pentru RockNbeer):

Ai stricat totul, tu și ăla de mai jos care m-a făcut să mă simt prost.
Am încercat să mă „afund" să văd lucrurile din perspectiva lor, dar se pare că nu suport să fiu în pielea turmei.
Și Harry ăla chiar e urât.

| RockNbeer a răspuns (pentru anonim_4396):

Si de ce ai face chestia asta, iti place sa te simti in pielea lor?
Sau iti este dor de respectivul sentiment?
Nu pot intelege la ce te referi cand spui "sa vad lucrurile din perspectiva lor", ce ar fi de vazut?

| anonim_4396 explică (pentru RockNbeer):

Am vomitat și eu un răspuns și voiam să-l fac să sune artistic, n-o lua așa în serios.
Eu nu înlătur un om numai pentru că ascultă tâmpenii, e nevoie de mai mult de atât. D-aia uneori încerc să-i înțeleg. Și n-am nevoie să-mi scrie prea multe rânduri pentru asta. Să spunem că...am talent.
Voi asculta 40 de secunde sau cât rezist din melodia pe care mi-a dat-o tipa de la al treilea răspuns și am să încerc să înțeleg de ce-i place. Trecând peste partea instrumentală și rezumându-mă doar la versuri și eventual videoclip.
Am ambalat frumos chestia asta optând pentru a mă și amuza puțin pe seama celor care chiar îl plac pe crețul ăla.
Am eu o pasiune tâmpită cu psihologia, ce-ți pasă ție?

| RockNbeer a răspuns (pentru anonim_4396):

Incercam sa inteleg de ce vrei sa intelegi tu laughing
In fine,eu nu cred ca este ceva de inteles, este doar vorba de instincul de turma, si muzica de proasta calitate, nu zic ca toti sunt asa, doar majoritatea.

| KristalPop a răspuns:

Te credeam mai inteligentă de atât...

| anonim_4396 explică (pentru KristalPop):

Poți să crezi că a ținut faza?
Nu-ți face griji voiam doar să văd reacțiile fanilor, dar nu mai suport să văd cum mi se distruge reputația.
Deci mă jucam cu ei, credeam că voi vă veți prinde. Sincer, eu te credeam pe tine mai inteligent...dar te iert.

Tipul de la al doilea răspuns s-a prins...

Nu răspunzi?
Te-ai supărat?

| KristalPop a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu?!
Ăsta-i motiv să mă supăr? laughing
Nu doar că trupa aia... La playlist ai Metallica, Children Of Bodom şi multe alte trupe celebre am văzut şi mă miram pur şi simplu să văd că asculţi One Direction.

Păi mă bucur că am clarificat.
Cu toate că am o prietenă care ascultă Children of Bodom(trupa ei preferată) și One Direction. Nici măcar ea nu se mai înțelege. laughing

| GoddessMaui a răspuns:

Nu sunt deloc geniali. Citeste niste versuri de Pink Floyd si inca o data versurile de la astia Shity Boy Band.
Dar Malik e frumusel, da-l Satanei... adica eu.

| anonim_4396 explică (pentru GoddessMaui):

Citește și restul răspunsurilor te rog. Ai să întelegi mai bine.
Ascult Pink Floyd.

| GoddessMaui a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stau mereu sa citesc raspunsurile intr-o intrebare, dar acum le-am citit. Cine nu-ti cunoaste activitatea pe TPU, normal ca nu s-a prins.

| anonim_4396 explică (pentru GoddessMaui):

Tipul care mi-a spus că mă credea mai inteligentă îmi cunoaște activitatea sau cel puțin gusturile în materie de muzică, pentru că ma adăugat ca prieten de curând. De tine nu m-am luat, ai văzut, doar te-am rugat să recitești. Merci pentru răbdare.

| AndutzzaAnduu a răspuns:

Nu-mi prea plac... rolling on the floor)) dar Harry e bunaciune.

| JustMeDiana a răspuns:

Mie imi place de Zayn! Last first kiss, moments, more than this..sunt printre preferatele mele.

| Spongeebob a răspuns:

Daa :X Sunt asa akljkhnjbhb PERFECTI big grin. mmmh. melodia preferata. toatee imi plac, dar mai ales Kiss You :*. A ta?

| mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Imi plac foarte mult, sunt geniali, si ai dreptate in legatura cu Harry...Melodia mea preferata e What makes you beautiful sau Live While We're Young.Si apropo ai observat in videoclipul celei de-a doua melodie ca Liam s-a tuns, ii statea mai bine anaint(asa cred), tu ce crezi? Funda?