| Pustii a întrebat:

Nu ma pot hotari sad ce muzica rock sa aleg!?!

Răspuns Câştigător
| Elly4all a răspuns:

Balade de rock, goth metal, metalica depinde dupa gusturile tale, mie imi plac toate. Dar intrebarea e din ce sa le alegi?

8 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Metal-power metal, symphonic metal, viking metal, industrial metal astea imi plac mie, dar si rockul clasic e ok

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Care iti place mai mult...nu trebuie neaparat sa-ti alegi un anumit subgen...eu ascult-o gramada de subgenuri si nu cred ca m'as putea hotari doar asupra unuia happy

| Mariella a răspuns:

Alegi ce iti place. Mie una nici nu imi place sa le pun pe categorii ( black, metal, goth, etc). Cand dau de o melodie care imi place cum suna, nu stau sa ma gandesc: "Dar oare ce fel de rock e asta? A, nu, nu ascult asta, ca e black". In general imi place sa inteleg versurile unei melodii, de aia nu ascult chestiile mult prea urlatoare sau in limbi pe care nu le cunosc. Si inca ceva: nu asculta un anumit gen de muzica doar ca sa intri intr-un grup sau doar pentru ca asta asculta cei din jurul tau. Asculta ce iti place si ce te face pe tine sa te simti bine. Simte muzica!

| misshoolligan a răspuns:

Izh56 are dreptate! acum curentul rockul este vazut ca si curentul emo... putini stiu cu adevarat ce reprezinta, ce mesaje aduce odata cu el...(curentullaughing )... dar multi se dau mari rockeri... dar daca ii intrebi care este diferenta dintre hard si alternative...habar nu aulaughingeu ascult hard de mica...mostenire de familielaughingincearca otep...shamaya e cea mai buna screamo din cati am vazut:Xsper ca ti-am fost de folos...bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt melodiibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Punk rock,,,,, mie una imi place si mi se pare mai copilaresc. poate cand o sa mai cresc o sa-mi schimb parerea/... avril lavigne.green day; simple plan; sum 41; paramore...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock'ul asta a ajuns o moda..." hai sa fim toti "roackeri" "
Oricum, ceea ce imi place mie poate tie nu iti place!

Sugestii:
-heavy metal
-hard rock
-glam metal
-symphonic metal

Ai putea sa incerci si black metal, death metal!

| izh56 a răspuns:

Asculta toate genurile de rock si daca intr-adevar iti place rockul si nu asculti doar asa ca "este la moda", o sa te opresti asupra unui gen.