Sunt complet de acord cu tine. Fiecare are preferintele lui si nu trebuie sa criticam pe nimeni din cauza asta. Gusturile nu se discuta. Si mie imi place Justin Bieber, dar nu il idolatrizez cum fac alte fete. Mi se pare un copil talentat, indiferent de ceea ce zic altii. Eu nu ii critic pe altii pentru ca au alte preferinte decat mine, deci nu stiu de ce unii fac asta. Probabil ca au impresia ca numai ce cred ei este corect si ca altii nu pot avea si ei o parere. Oricum, nu meritai sa fii jignita pentru asa ceva. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Hai sa iti explic sa intelegi:
Nu il urasc pe JB ca persoana, pentru ca nu il cunosc. Urasc insa faptul ca multi il considera.nu stiu.supraom, divin...cand de fapt nu are nimic special fata de tine sau de mine sau de alti adolescenti obisnuti. Asculta aici si baga la cap: Oricine din lumea asta, daca ar avea bani, ar putea fi in locul lui Justin Bieber si s-ar bucura de tot atata faima! Nu e deloc greu sa ii bagi in buzunar(bineinteles daca ai de unde) unui producator sa iti faca melodii si sa iti modifice vocea. Si la concerte, playback.si gata esti faimos! Asta s-a intamplat si cu JB. Parintii lui au platit in dreapta si in stanga pentru melodii si pentru altele. O gramada de oameni sunt in spatele lui, fara acei oameni ar fi un nimeni. Asta nu inteleg eu: ce e asa grozav la el? Oare nu e si el un adolescent obisnuit ca mine, ca tine, si ca toti?
@loveJB
exista si oameni carora le vorbeste gura inaintea mintii. Dar nu suntem toti la fel. spre exemplu vreunul care ti-a raspuns la aceasta intrebare te-a injurat?
"7h30" are mare dreptate, Justin este un oarecare.
Ma deranjeaza ca fetele astea nu gandesc, cum apare un pustan imediat sunt moarte dupa el. ( nu e vb despre tine ).
Nu te judec, ca esti fan JB, dar sraga nu deveni si tu obsedata ca majoritatea fetelor cu varsta cuprinsa intre 10 - 16 ani.
JB este dragut, dar nimic mai mult, eu nu il urasc pe el nici melodiile lui, urasc modul in care unele fete se comporta.
Intradevar nici el nu este un ingeras, se considera mai mult decat este.
Parerea mea.
@loveJB Uite care e treaba.Ai dreptate, nu avea niciun drept sa te faca idioata! E dreptul tau sa fi fanul cui vrei.
Totusi te cam saturi sa vezi 50 de persoane care posteaza aceeasi intrebare idioata zilnic"(de ce nu)va place JB/Hannah Montana?"
Pe site-ul asta sunt si adulti cu inttrebari importante nu doar copii.
Si da, respectivul se incadreaza la categoria "copii imaturi" pentru injuraturi.
Bună!
Nu avem ciudă pe Justin şi nici invidiosi. pur şi simplu suntem satui de copiii de pe acest sait care ne-a impuiat capu cu intrebari de acest gen
ps: daca am fi invidioşi cu siguranţă eram pe un artist celebru, cu o carieră in"spate" nu pe un mocos care de abia a invaţat să se steargă la fund :d
Sănătate!
Nu-mi plac cantecele lui Justin Bieber, de aceea nu-l ascult (ascult Parazitii, B. U. G. Mafia, La Familia, Bitza, Spike, Guess Who, 2 Pac...etc) dar nu injur ce nu-mi place, cum nu injur nici manelele, doar nu le ascult
@7h30 Poate ca ai dreptate, ceea ce nu prea cred, dar totusi, nu vad aici un motiv de a injura pe altii, pentru ca, cum am mai spus, fiecare are un gust aparte.
Uite mie asta mi-a fost foarte obijduitor, pentru ca am dat o intrebare referitoare la Justin, si cineva m-a facut idioata, m-am spuparat foarte tare.
Toti aveti dreptate, dar nu inteleg de ce sa injurati pe altii... Chiar nu inteleg de ce m-a facut idioata.
Nu il lua in seama pe cel/cea care te'a facut idioata Si cei care nu il suporta pe JB nu inseamna ca sunt gelosi, ci pur si simplu nu le place cum arata si cum canta. Nici mie nu imi place de el, mie de exemplu imi place Twilight, altora nu le place si asta e Nu avem toti aceleasi gusturi, dar pana la urma gusturile nu se discuta si e aiureah sa injuri p cineva doar pentru ca ii place un anumit cantaret
Chiar cred ca ei scriu fara sa gandeasca si dupa ce posteaza ceea ce au spus, poate, realizeaza...si eu sunt fana JB am citit si pe cinemagia o multime de persoane care il critica. Sigur sunt invidiosi. nu oricine are vocea, atitudinea, frumusetea si inteligenta lui Justin Bieber... mi se par foarte prostesti criticile acelora, parerea mea.
MaryaLovGD întreabă: