| fatsademotan a întrebat:

Nu stiu de ce zic unii ca rap`ul este muzica cantata de negrii si este pentru negrii. Eminem e alb.pnm. Vreau parerea voastra

9 răspunsuri:
| andyandreyutza a răspuns:

Ai dreptate...pana la urma cred ca tu ai vrut sa dai un raspuns general, adica cu un cantaret pe care toti sa-l stie...nu de alta, dar sunt multi care canta rap si sunt albiwinking

| daiana a răspuns:

Da nici eu nu inteleg.
il admir pe Eminem, dupa parerea mea este regele rap'ului
canta foarte bine si nu vad problema, de ce doar cei negrii au voie? e discriminare sau ce?
si pun pariu ca un alb poate canta mai bine decat un negru sau impreuna cu un negru. asta e parerea mea/poate gresesc.

| Alice180297 a răspuns:

Eu nu cred ca numai negrii pot canta rapp si ca este pentru ei.Cred ca s. a ajuns la concluzia asta pentru ca aproximativ toti cred ca asculta si canta rapp. Asta e parerea mea

-Peace happy

| Gabriella_5022 a răspuns:

Rappul este muzica pentru oricine si poate fi "cantata" de oricine. avem rapperi buni chiar si in Romania.happy. cel mai mult conteaza ce crezi tu nu ce zic altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si manele "este" muzica tiganilor si acum o canta si o asculta aproape toata lumea

| Minty a răspuns:

Si eu sunt fana Eminem de cand ma stiu si chiar ma gandeam poate iti aduci aminte cand Eminem nu a mai cantat 5 ani si toata lumea zicea ca deja rap'ul e mort.De ce nu a iesit atunci un negru in fata sa demonstreze ca e mai bun, ca negrii sunt mai buni? Sa-l luam pe 50Cent de exemplu, e negru, el canta despre droguri, bani, femei. Eminem canta despre viata.asta face diferentawinking

| GabyEminem_7200 a răspuns:

Eminem e cel mai bun rapper si asa va ramane. Totusi el e singurul rapper alb, restul sunt negrii. Nu cred ca mai conteaza daca esti negru sau alb. Eminem a cantat impreuna cu Dr Dre, xzbit, T. I., Drake, Lil Wayne si mai ales cu cei din D12. He is the only and the best!

| lilstar a răspuns:

Da, rappul a plecat de la negrii, ei canta cei mai bine rap, eminem este de asemea bun in ce face, il apreciez dar ii lipseste ceva ca sa fie intr-adevar credibilhappy
Este o diferenta in felul in care un negru si un alb care canta rap, se observa in vocea unui negru cum canta, are vocea mai puternica...acum fiecare cu parerea luihappy

| Căpșuuu a răspuns:

Da asa e.eu una il ador p Lil' Waynebig grin si am mai auzit comentarii de genu " da ce asculti muzica d la tiganii aia?"waiting.aiurea