Ai dreptate...pana la urma cred ca tu ai vrut sa dai un raspuns general, adica cu un cantaret pe care toti sa-l stie...nu de alta, dar sunt multi care canta rap si sunt albi
Da nici eu nu inteleg.
il admir pe Eminem, dupa parerea mea este regele rap'ului
canta foarte bine si nu vad problema, de ce doar cei negrii au voie? e discriminare sau ce?
si pun pariu ca un alb poate canta mai bine decat un negru sau impreuna cu un negru. asta e parerea mea/poate gresesc.
Eu nu cred ca numai negrii pot canta rapp si ca este pentru ei.Cred ca s. a ajuns la concluzia asta pentru ca aproximativ toti cred ca asculta si canta rapp. Asta e parerea mea
-Peace
Rappul este muzica pentru oricine si poate fi "cantata" de oricine. avem rapperi buni chiar si in Romania.. cel mai mult conteaza ce crezi tu nu ce zic altii.
Si eu sunt fana Eminem de cand ma stiu si chiar ma gandeam poate iti aduci aminte cand Eminem nu a mai cantat 5 ani si toata lumea zicea ca deja rap'ul e mort.De ce nu a iesit atunci un negru in fata sa demonstreze ca e mai bun, ca negrii sunt mai buni? Sa-l luam pe 50Cent de exemplu, e negru, el canta despre droguri, bani, femei. Eminem canta despre viata.asta face diferenta
Eminem e cel mai bun rapper si asa va ramane. Totusi el e singurul rapper alb, restul sunt negrii. Nu cred ca mai conteaza daca esti negru sau alb. Eminem a cantat impreuna cu Dr Dre, xzbit, T. I., Drake, Lil Wayne si mai ales cu cei din D12. He is the only and the best!
Da, rappul a plecat de la negrii, ei canta cei mai bine rap, eminem este de asemea bun in ce face, il apreciez dar ii lipseste ceva ca sa fie intr-adevar credibil
Este o diferenta in felul in care un negru si un alb care canta rap, se observa in vocea unui negru cum canta, are vocea mai puternica...acum fiecare cu parerea lui
Da asa e.eu una il ador p Lil' Wayne si am mai auzit comentarii de genu " da ce asculti muzica d la tiganii aia?".aiurea
anonim_4396 întreabă: