anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu sunt fana Nightwish, dar imi place Floor, ultima solista. Care e perioada voastra Nightwish preferata: Tarja, Anette sau Floor? Care sunt albumele/melodiile preferate?

9 răspunsuri:
| sappy a răspuns:

Perioada preferata Nightwish....cand era solista Tarja dar si Anette mi-a placut.Melodii preferate:
Nightwish - Wish I had an Angel
NIGHTWISH - Nemo
Nightwish - Over the hills and far away
NIGHTWISH - The Islander
nightwish - sleeping sun
Albume preferate:Once, Dark Passion Play

| CinevaNou a răspuns:

Iar s-a schimbat solista?:O

| anonim_4396 explică (pentru CinevaNou):

laughing da, a treia si ultima e Floor Jansen.

| CinevaNou a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia sa ma pun pe ascultat, eu am ramas tot la prima laughing

| anonim_4396 explică (pentru CinevaNou):

laughing si mie imi place Tarja, dar Floor are o voce puternica si imi place varianta ei la Ghost Love Score. Niciodata nu mi-a placut melodia asta pana la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine e fan adevarat Nightwish prefera toate perioadele, fiindca tot proiectul Nightwish nu se rezuma doar la o voce feminina.
Cine nu, e ca tine, iar ca tine sunt multi.

Mi-e cam sila de dezbaterea asta (fiindca la orice clip Nightwish gasesti ceva pe YouTube comentandu-se).

Cel mai bine ar fi (e posibil) sa plece si Floor dupa o perioada si sa ramana doar Marco solist.

Putin off-topic, mi-ar mai placea ca Tarja sa devina o membra permanenta in Within Temptation. :D
Sharon + Tarja = ultimate epicness in symphonic rock/metal.

Mi-a placut melodia asta:
https://www.youtube.com/watch?v=Dy6MpsDPKts

Revenind, Floor mi se pare doar o combinatie de Tarja si Anette. Personal, astept melodiile ei de album la Nightwish. Pana acum nu pot sa zic ca m-a dat pe spate doar cantand ce au cantat cele de dinainte. Eu cred ca fiecare a cantat cel mai bine in stilul propriu. Astept propriul ei stil. Fiindca nu cred ca ea ar fi cantat mai bine o melodie de a lui Anette sau Tarja. Pur si simplu imi pare decenta, nu geniala.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Omfg, am spus eu ca sunt fana adevarata? Mai citeste o data intrebarea, te rog. Sau sa-ti citez: "Nu sunt fana Nightwish, dar... "
Stiu ca Nightwish nu inseamna doar voce feminina, dar pe asta se axeaza ei. N-am inteles niciodata de ce trebuie sa aduca o pzda in fata tot timpul, Marco ar fi perf si singur. Mie nu-mi place Anette, imi sangereaza urechile dupa ce o ascult cantand in "stilul" ala al ei. Si de asta am intrebat, sa vad cati o prefera pe ea.

Omfg, tocmai ca am inteles fix din start ca nu esti fana. De-aia am si zis. Un fan Nightwish o prefera si pe Anette. Mie mi-a placut. Nici Floor nu se ridica la nivelul ei interpretand piese de pe albumul Imaginaerum. Anette era criticata indeosebi pentru ca nu putea canta piesele Tarjei, ceea ce asa si e.
Dar parerea mea e ca Floor nu canta decat decent piesele Tarjei si ale lui Anette, dar nu le canta mai bine. Fiecareia i se potriveste un stil. Pe Floor trebuie s-o vedem mai intai cantand piese noi cu Nightwish, apoi tragem concluzii mai bune la un mod mai obiectiv.

Majoritatea ascultatorilor de Nightwish sunt asa incantati de Floor doar pentru ca poate canta mai bine decat Anette piesele Tarjei si punct. Ah, si are prezenta scenica mai buna decat amandoua.

Anette nu poate canta nimic, in opinia mea. Mie-mi place Floor si atat, nu ma intereseaza ce canta si cum. Imi place ce aud si asta e tot ce conteaza.

Grija la exprimare, vorbesti de parca te oblig sa participi la "discutie" sau ceva. Daca ti-e asa sila, de ce-ti mai consumi timp cu intrebarea mea? Scuza-ma ca nu sunt fana Nightwish, si sunt ca multi altii, nu stiam ca trupa asta e NUMAI pentru fani inraiti, ca nu poate asculta si altcineva.