Pokemon a fost obsesia vietii mele, mi-au placut foarte mult.Acum nu mai sunt desenele care erau,sunt porcarii,si pe langa asta,mi se pare o mare prostie ca au inceput sa traduca desenele animate, inainte erau in engleza, era MULT MAI BINE.Stiu ca eram mica,si odata,parintii mei stateau in pat, si am venit peste ei, si i-am intrebat: What about me? Aveam vreo 5 ani, mi-au zis ai mei.Au fost socati.Mai bine nu traduceau desenele animate,si asa mai stiam fiecare din noi engleza in momentul de fata[cunosc persoane care nu stiu aproape deloc].Pe langa Digimon si Pokemon,eu mai aveam niste obsesii: Naruto, Duel Masters[si acum mai am pachetele de carti]Ben 10, Tom & Jerry, astea si desenele enumerate de tine au facut parte din copilaria mea.La desene din pacate acum, sunt numai idiotenii.Mai era si Viata cu Louie,Andi farsorul, stiu ca radeam cu lacrimi la el.O gramada de desene frumoase, acum in schimb, "s-au schimbat vremurile".
Vai ce am iubit pokemon cand am fost mica si inca imi place, dar episoadele care se dadeau atunci, nu stiu imi placeau mai mult
Ce vreamuri, pacat ca astfel de desene nu se mai da in ziua de azii, acum prostii au bagat disneyu ala la care a inceptu sa dea mai mult filme, pai ori e program animat? ori nu? nu-i asa.
Imi plac la nebunie desene astea
Nu stiu cert e ca si baiatul meu a crescut pe Pokemon Digimon si Yu-Gi-Oh dar acum recent a gasit ceva filme de desene animate care seamana si se uita la 18 ani toata ziua la ele si ride copios de elesau mai sunt si episoade de care nu ride dar asa de multi plac ca e in stare sa se uita laelede dimineata pina seara.Altceva nici nu prea il intere.
Încă tânjesc după momentele alea când îl încurajam pe Ash şi ţipam "Hai Charizard" de se auzea până în stradă. Mamă zicea că desenele alea sunt pentru băieţi, dar mie nu`mi păsa.Acum vezi numai prostii ca Chowder, Ben 10 şi mai ştiu eu ce porcării de pe Disney Channel, care sunt mai mult cu şi pentru adolescenţi. Uneori îmi pare rău că mai târziu, când am crescut, am început să prind gustul desenelor cu zâne şi magie şi am cam uitat de Pokemon.
Mi`e dor de copilărie atât de mult.În fine.Şi copii de acum sunt diferiţi faţă de noi.Eu stăteam de dimineaţă până seară în pământ şi veneam acasă murdară toată, acum dragii noştri când văd un strop de mizerie imediat se duc să se spele. Până la urmă, probabil au observat şi ăştia care deţin progtamele de desene că generaţia asta preferă desene cu super-eroi şi tâmpenii unde vezi oameni care se dau cu capul de pereţi, râgâie în public şi alte idioţenii.
[P.S.:Nu ştiu cum să închei, aşa că îmi iau rămas bun]
Sayonara!
Ai uitat de http://www.youtube.com/watch?v=RW96zkEiO7k
lumea se schimba, vremurile se schimba...probabil cei care vad "desenele" de azi simt acelasi lucru cum simteam noi atunci cand eram mici...
Mi s-a facut pielea de gaina cand am ascultat-o... ahh ce amintiri.Primele serii erau super, dar acum Pokemon suge.
Si mie imi placea Pokemon la nebunie cand eram mic,si Regele Saman (Shaman King) de asemenea, eram innebunit cand incepuse moda cu cartile Pokemon, sau mai erau cu stickere de la Chipi Chao etc...!
@AsAsInS
Cred ca si acum mai am catalogul cu abtibilduri, ce-i drept nici pe jumatate completat.
@narcis2007 doamnee m-au luat cu fiorii cand am auzit melodia, deci imi aduc aminte cand eram mica stateam pana la 11 noapte pe jetix sam a uit la regele shaman, am iubit anime si inca il iubesc, multumes mult si tie si lui @Dumnezău pentru ca mi-ati adus aminte de copilarie si de desenele la care nu rata niciun episod
Monawar adevarat si eu am colectionat multe carti Duel Masters, si ai dretate, erau desene foarte frumoase inainte!
Hai sa fim seriosi nu se mai fac desene ca pe vremuri. Adica acele desene care te faciau sa sari din pat de suspans si sa intre in tine o doza mare de adrenalina si simteai ca poti misca si munti! Toate animeurile amintite mai sus ce ceilalti user nu se mai dau tr sa le caut este un chin cu porcariile de azi:( app http://www.youtube.com/watch?v=2YUCmQn3po8 si http://www.youtube.com/watch?v=RW96zkEiO7k mi-au dat fiori:))