Baa da, si am observat ca si voltaj se infunda in acest stil.
Sincer imi e atat de dor de Asia Voltaj o-zone 3SE, muzica aia veche...
Astea parca le scot pe banda asa copy paste, cum una are succes cum toti copy paste pe ea., da im i plac da sunt satula de ele, serios acum. daca apar 2-3 melodii in romana pe luna e o minute.
Pentru ca suna bine... Is versuri simple, ce le intelege oricine, chiar si alea in engleza. Bine mai is si altii care asculta, dar nu inteleg o iota din ce zice respectiva/u, dar ei is fanii ei.
Eu unu ascult hip-hop underground, chiar si hip-hop a reusit sa fie din ce in ce mai comercial cum ar fi Puya, Conecter... si asta pentru ca toti cocalarii, manelistii ( si sunt multi ) asculta asa ceva. In schimb in hip-hop underground trebuie sa-ti mearga si capu sa intelegi versurile respective, cel putin daca asculti Cedry2k, Doc, Deliric, Parazitii ...etc
Da, ai dreptate, muzica românească, cât şi cea străină devine din ce în ce mai comercială, asta probabil pentru că şi publicul cere; şi nu e vorba doar de muzică, au apărut multe emisiuni gen Să te prezint părinţilor, Dan Diaconescu...pentru că lumea cere, pentru că lumea devine din ce în ce mai vulgară, mai mahalagioaică sau poate nu. Dacă cineva se uită doar pentru a se amuza de prostia omenescă, rating-ul creşte, în consecinţă apar mai multe astfel de emisiuni. Asta se întâmplă cu muzica, plus că unii au rămas şi fără inspiraţie. Iar lumea vrea aşa ceva, (totuşi să nu generalizăm) pentru că societatea a indus un stereotip pe care mulţi vor sa-l imite. zic şi eu.
Sincer ba da. Cine nu si-ar dori sa asculte din nou formatii sau cantareti gen Akcent, Andreea Balan(cum era inainte nu cum ii acum), A. S. I. A., Andre, etc.
Acuma nu soar ca ne-au invadat americanii, dar si romanii nostri se iau dupa ei. Daca tot au voce sa faca ceva cu ea, dar ceva ce se deosebeste de ce fac altii.
Acum daca asculti o melodie de 3-4 ori te plictisesti pentru ca e acelasi gen, inainte sa fim sinceri ca ascultam cu orele melodiile acelea care acum ni se par (unora, nu vreau sa jignesc pe nimeni) banale si mult prea invechite. Zau asa, suntem romani sau americani. Copiem totul de la ei!
Pai eu ma refeream strict la muzica de comerciala sa zic asa. E clar ca in underground nu e ca in mainstream (de aia e underground). Dar era o vreme cand muzica asta de dat din fund nu era toata la fel. Astia nici nu se chinuie sa vina macar cu un sunet unic pentru sintetizator (parca ar folosi toti setarile default), sa nu mai zic de liniile melodice.
Ai dreptate.Si nu ma steptam din partea lui Puya, Voltaj si 3 sud est. Da ce nu face romanu pentru bani?
Da, am observat si eu.In plus ne pierdem limba romana! Aici unde stau eu(in Italia) toti asculta inna si mai ales melodia stereo love a lui edward maya dar nimeni nu stie ca sunt romani! In plus scoatem melodii mereu cu acelasi ritm dance plictisitor si deja auzit. E ca un repeat la nesfarsit.Ca sa numai zic de versurile fara sens.As vrea sa facem si noi muzica mai non comerciala.Apropo.am observat si faptul ca tara noastra e lipsita total de grupuri rock.
@romaniarules Vita de vie iti spune ceva? Bucovina? Truda? Trooper? Asculta cate ceva din fiecare, sigur iti vor fi de ajuns. Iti recomand cu inima calda Bucovina - Luna preste varfuri (nu e greseala asa se scrie "preste") Truda- Popa, Truda- Tzipa-tye pe linoleu, Truda - violu' de la ora 5 (si mai gasesti tu related pe youtube)
Pentru că românii sunt inculți și foarte puțin inteligenți, neștiind de fapt ce e muzica bună. Ei cred că tot ce se difuzează pe KISS FM este cool și șmecher.
Pentru că România e plină de cocalari care te înjură dacă îndrăznești să spui că nu-ți place INNA, ALEX MICA, ALEXANDRA STAN sau alte artiste d-astea închipuite.
Eu sunt nevoit uneori să ascult Radio și jur că după o oră de ascultat mizerii audio gen DALINDA, ZALEILAH mă doare capul.