Nu esti obligata si fi fan mj in primul rand :X are o voce deosebita mie una chiar ii ador melodiile... tu nuai vazut macar la televizor un concert de`al lui? danseaza si canta 5 ore incontinuu cel putin! nu ai vazut This is it? Cate pregatire si cate munca si cant calm? A fost un adevarat artist! Regele muzicii pop... pe mine ma deranjeaza cel mai tare ca de abia dupa moartea lui oamenii au inceput sa il respecte! :* Oricum nimeni nu te obliga sa fi fan daca tie nu iti place
Buna! eu nu sunt fana Michael insa sunt multe melodii ale lui care imi plac si consider ca a fost un adevarat artist, un artist complet nu ceea ce semnifica artist acum : Celia, Inna etc etc,,,
si ce putea sa placa la el? pai avea o voce extraordinara, o intreaga echipa in spate - ceea ce vreau sa spun e ca melodiile lui erau complexe nu un mixaj facut pe comp si o linie melodica simplista adica ceea ce se intalneste des in prezent, dansa extraodinar -stia sa faca show pe scena si chiar daca poate nu placeau unele melodii niciodata nu te-ai fi putut plictisi daca mergeai intr-un concert al lui.
oricum, e f enervant ca acum dupa ce a murit a avut loc "o explozie" michael, toata lumea il lauda, toata lumea ii asculta melodiile, s-a mai facut si tampenia aia de film,,, e aiurea sa profiti asa de moartea unui om,,,
p. s.: nu cred ca esti rautacioasa, cred ca mai degraba esti superficiala si nu stii sa apreciezi adevaratele valori, nu trebuie sa fii fan michael da' mi se pare absurd sa fii asa mirata cum de altii il pot aprecia, de parca ar fi fost un gunoi fara nicio valoare, ceea ce chiar nu e adevarat.
si inca ceva, am ales sa iti raspund la intrebare cu toate ca nu corespund 'cerintelor tale' (nefiind un fan michael tocmai ) pentru a-ti satiface curiozitate o persoana care este cat se poate de obiectiva
Acum dupa ce a murit a devenit moda sa fii fan MJ si unora chiar le pare rau ca nu l-au descoperit mai devreme sau ca desi il stiau il judecau fara ca macar vreodata sa asculte o melodie a lui eu sunt fana de prin '96 si prima data mi-a placut pentru ca era muzica dansanta si miscarile lui pentru ca nu stiam englezaacum percep muzica cu tot cu mesaj si ador fiecare melodie a lui Michael in parte imi place mult mai ales ca a fost si va fi unicabun sau rau pentru altii a fost si va ramane unic oricat de mult au incercat altii sa-l copie nu e rau ca s-au inspirat multi de la MJ insa sa asculti fiecare melodie in parte si sa intelegi ce si-a dorit el sa transmita prin muzica lui asta inseamna sa fii fante-am lamurit? unora daca le place tokyo hotel mie nudar asta nu inseamna ca nu-s bunifiecare cu stilul lui
Eu de fiecare data cand ma uit pe youtube la videoclipul Michael Jackson - Earth song, imi vine sa plang... videoclipul e foarte trist, cred ca si Michael a plecat acum in rai exact ca in videoclip. Pacat, nu inteleg de ce Dumnezeu a trebuit sa-l ia tocmai pe el, cand sunt atatia păcătoşi, de exemplu ăia de la Tokio Hotel, sau de la Metallica, etc. păi ăştia chiar meritau sa-i ia la cum fac ca toti dracii si se prostesc.
Uite, sincera sa fiu pe cat timp el traia, nu`mi placeau foarte multe melodii, doar ceteva si alea mai cunoscute.
Dupa ce a murit atat eu cat si marea majoritate au devenit ''fani'' peste noapte, toata lumea are cel putin o melodie cu el pe telefon sau pe calculator si la mine in oras a aparut asa numita ''criza MJ'' :-J. Eu nu fac parte din acea ''criza'' si nici nu vreau.
Dupa ce a murit, acest om m`a impresionat prin aptitudinile sale, am vazut multe reportaje la televizor si mi-a placut foarte mult si il respect pentru tot ce a facut in viata sa, si sigur absolut sigura ca a facut`o din dragoste pentru muzica.
Sunt doar un copil, un admirator sa zic mai sigur de al lui Michael Jackson, pentru ca un fan adevarat il pretuia inca de cand era in viata si se documenta despre el. Deci nu sunt un fan adevarat.
Daca cuiva nu`i place ce gel de muzica a cantat el sau de el, personalitatea sa, sau chiar infatisarea, sa se gandeasca mai intai la el, cu ce e el mai presus decat MJ sau cu ce e mai presus MJ. Bine, adevarul este ca MJ e mia presus, dar el a vrut mereu sa fie un om obisnuit si daca el asa a vrut, sa-i respectam dorinta si sa vorbim despre el ca despre un coleg de clasa sau un vecin.
Adriana_1432 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: