Vrea sa spuna ca depinde de tine daca iti tine cald sau te arde. De o femeie ai nevoie mereu dar trebuie sa ai grija. Pentru ca desi femeile sunt considerate ca fiinte gentile si sensibile din cauza iubirii renunta la aceste trasaturi. Cand faci o femeie sa sufere ori o vei indeparta ori ti-o va plati cu varf si indesat. O femeie poate sa iti usureze viata dar totodata sa ti-o complice cu o usurinta machiavelica.
Doreste sa spuna ca,- femeia te ridica, dar si te coboara - in anumite ipostaze ale vietii...
O femeie-n viata ta e ca focul nu uita, chiar de sufera si plange, vointa femeii invinge.
Femeia este focul vietii, cand o vezi te aprinzi, cand da nastere te aprinzi etc
Femeia nu se stinge niciodata. ea este mereu in sufletul lui,. nu stiu. da`ti singura seama,, esti destul de mare presupun
Nu astept ceva profund si filosofic numai ca nu stiu...
imi inspira multe versurile astea 2 si voiam sa vad parerea altora
tnx
De ce astepti de la un cantec comercial ceva profund si filosofic? important e sa sune bine si sa iasa rima.
Adica ai grija ca te poti arde daca nu sti cum sa vorbesti/comprti cu o femeie. e valabil mai lult pentru barbati cel putin asa cred eu
NU cred ca Andra sau textierul ei au avut neaparat ideile astea dar iti spun parerea mea. Cum e focul?
1) fascinant
2) lumina
3) caldura
4) primejdie
5) perisabil (neintretinut focul se poate pierde)
Astea 5 le-am gasit acum ca prima intentie, dar mai poti gasi multe atribute ale...focului. LA MULTI ANI!
Pai, aaa, cum zic, e greu cu femeili, e cu suisuri, cu coborasuri, si trebuie sa fim tari, nu? Adica, cum zic, iubirea e cu grele multe si e glumeata, stii si tu, nu? E greu, trebuie' sa muncim mult dar, stii cum e, nu?, daca ti-e frica de lup nu intri in padure, nu? Cum zic?