| miauu a întrebat:

O femeie-n viata ta
E ca focul, nu uita!

ce credeti ca a vrut sa spuna andra prin aceste versuri?
tongue

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Vrea sa spuna ca depinde de tine daca iti tine cald sau te arde. De o femeie ai nevoie mereu dar trebuie sa ai grija. Pentru ca desi femeile sunt considerate ca fiinte gentile si sensibile din cauza iubirii renunta la aceste trasaturi. Cand faci o femeie sa sufere ori o vei indeparta ori ti-o va plati cu varf si indesat. O femeie poate sa iti usureze viata dar totodata sa ti-o complice cu o usurinta machiavelica.

17 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Doreste sa spuna ca,- femeia te ridica, dar si te coboaratongue - in anumite ipostaze ale vietii...

Stefan
| Stefan a răspuns:

O femeie-n viata ta e ca focul nu uita, chiar de sufera si plange, vointa femeii invinge.

| Razvan a răspuns:

A fost ceva de genul "Watch out" la foclaughing
Sau nu te juca cu focul ca te arzibig grin

| Flav a răspuns:

Ai grija cum te joci ca s-ar putea sa te arda.

| Munchkin a răspuns:

Eu mă întreb dacă ea ştie ce semnificaţie au versurile...

daniela
| daniela a răspuns:

Femeia este focul vietii, cand o vezi te aprinzi, cand da nastere te aprinzi etc

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Femeia nu se stinge niciodata. ea este mereu in sufletul lui,. nu stiu. da`ti singura seama,, esti destul de mare presupun

| miauu explică:

Livia... voiam sa vad si parerea altora...

| miauu explică:

Nu astept ceva profund si filosofic numai ca nu stiu...
imi inspira multe versurile astea 2 si voiam sa vad parerea altora

tnx

| ionut1980 a răspuns:

Nimic, doar trebuia sa iasa rima.

| dan11 a răspuns:

De ce astepti de la un cantec comercial ceva profund si filosofic? important e sa sune bine si sa iasa rima.

| Sadiss a răspuns:

Adica ai grija ca te poti arde daca nu sti cum sa vorbesti/comprti cu o femeie. e valabil mai lult pentru barbatihee hee cel putin asa cred eu

| drbear a răspuns:

happy NU cred ca Andra sau textierul ei au avut neaparat ideile astea dar iti spun parerea mea. Cum e focul?
1) fascinant
2) lumina
3) caldura
4) primejdie
5) perisabil (neintretinut focul se poate pierde)
Astea 5 le-am gasit acum ca prima intentie, dar mai poti gasi multe atribute ale...focului. LA MULTI ANI!

| enemig0 a răspuns:

A zis-o doar de dragul rimei, nu se pricep ai nostri sa faca texte destepte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, aaa, cum zic, e greu cu femeili, e cu suisuri, cu coborasuri, si trebuie sa fim tari, nu? Adica, cum zic, iubirea e cu grele multe si e glumeata, stii si tu, nu? E greu, trebuie' sa muncim mult dar, stii cum e, nu?, daca ti-e frica de lup nu intri in padure, nu? Cum zic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sa-ti spuna sa nu te joci cu femeile, ca daca te joci cu ele te arzi(metaforic vorbim)

| myky_6619 a răspuns:

Sti sa te feresti cand trebuie sau te arzi