anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare pentru rockeri:)))
ce intelegeti prin muzica asta:
http://www.youtube.com/watch?v=312Sb-2PovA

Mai ascult si eu rock, dar mai mult sunt cu hip-hop'ul.

35 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

În postul ăsta: Elitiști cu tricoaie Manowar care blamează, scuipându-și monitorul cu saliva care, de altfel, are tricou Manowar, chestiile terminate cu "-core".
Nu, nu-mi place.

| anonim_4396 explică (pentru Polaris):

Mie imi place rockul alternativ/agresiv, si imi place la cel alternativ are si elemente de rap :d.

| Polaris a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo ție, primești o eugenie.

A si sa nu uite de hardcore e cel mai tare:d are elemente de rap gen Linkin Park, Kornsmug

Ce s-a întâmplat cu tine? Mai intră şi tu pe tâpâu...

| bloodyhell a răspuns:

Asta nu e rock.

| FadetoBlack a răspuns:

Ce înţeleg prin piesa aia?
Un gunoi.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Nu ascult formația asta,e deathcore.straight face
Prefer power, symphonic, thrash metal, hard rock, etc.Dar nimic care se termină cu core.

| greyhound a răspuns:

Daca si asta e rock, inseamna ca am imbatranit rau

| Vans a răspuns:

Mda...ascult rock şi metale dar nu aşa ceva.
Şi vezi că hip hop-ul e o culturăwinking
De curiozitate, îmi poţi da exemple de ceva artişti sau trupe rap pe care le asculţi?

| anonim_4396 explică (pentru Vans):

Wu tang clan, Gang Starr, Cypress Hill, Ice Cube, 2Pac( preferatul!), Nas etc.
De la noi: Nimeni Altu, Parazitii, veritasaga...si lista continua...

| Vans a răspuns (pentru anonim_4396):

Bun.
Mă gândeam că, dacă ne-ai dat Suicide Silence, probabil asculţi Nane, Puya, Guess Who şi de astea.

| KristalPop a răspuns:

Asta nu-i muzică pentru rockeri. Rockerii nu ascultă aşa ceva. Ăsta-i screamo/deathcore pentru cei ce se indentifică ca şi emo.
Una e să fii rocker şi să asculţi: http://www.youtube.com/watch?v=Nba3Tr_GLZU sau http://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU sau http://www.youtube.com/watch?v=BcL---4xQYA şi cu totul altceva jegul ăla greţos de melodie pentru emoişti.
Cam încurci borcanele, metal-ul adevăratul şi deathcore-ul, apa şi uleiul.

| dracu14 a răspuns:

Ala e deathcore, rock-ul e altceva
sunt curios cum asculti tu hip hop pentru ca hip hop-ul nu e un gen de muzica e o cultura

| svartirhimnar a răspuns:

Melodie de copii emo distruşi. Îţi dai seama după numele trupei. Dacă vrei ceva serios, pune-te şi ascultă Metallica, Megadeth, Iron Maiden, Children of Bodom, Sodom etc.

| fadnox a răspuns (pentru svartirhimnar):

He, ai uitat de GNR

| svartirhimnar a răspuns (pentru fadnox):

Ah, da. Scuze. ŞI GUNS N' ROSES acolo la răspunsul meu. E legendă. laughing

Trupa? ai sa vezi ca mai sunt si altii, alte legende, cum zici tu

Ştiu că mai sunt şi alte trupe. Dar asta e printre ele. N-are cum să nu-ţi placă GNR. Dar, m-am luat acolo cu alte trupe şi am dat răspunsul în grabă. Că oricum, lista e lungă.
Aerosmith, AC/DC, Scorpions, Bon Jovi, Skid Row etc. Mă refer din trupele vechi.

Şi Black Sabbath laughing

Trupe romanesti?

Bucovina, Trooper, Cargo, Viţă de Vie, Negură Bunget, Iris.

Şi Truda.

Carpatica? dordeduh?

De la Carpatica am ascultat o singură melodie..anume legea străbună. Şi da, e okei melodia, însă doar pe aia am ascultat-o, deci nu mă pot cosidera mare fan înfocat să vorbesc despre trupă. De dordeduh am auzit, dar nu am ascultat. M-ai făcut curioasă. Mă bag să ascult.

Http://www.youtube.com/watch?v=F6jilw-6X_E pe asta am ascultat-o şi am rămas cu gura căscată.

| anonim_4396 explică (pentru svartirhimnar):

Dar de trupa asta ce parere ai-The Rasmus?smug

Tocmai pe aia ţi-am dat-o. laughing Şi da, îmi place. Mă impresionează că folosesc buciumul. Nu multe trupe fac asta.

| svartirhimnar a răspuns (pentru anonim_4396):

Am auzit de ea, dar n-am ascultat. Am căutat-o acum pe yt să văd ce şi cum. Momentam ascult First day in my life. Îţi spun după cum mi se pare.

| svartirhimnar a răspuns (pentru anonim_4396):

Melodia e prea inocentă pentru mine.laughing Şi sună cam comercial. thinking
De altfel, nu prea îmi place vocalul.

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu imi place trupa ca-i de pokemoni.

| MaskOfSanity a răspuns:

E un căcat ce ne arăţi tu. Alege alteceva.

| Disharmony a răspuns:

N-ai ce să înţelegi din melodia aia. Sunt doar nişte sunete monotone şi un păpuşel supărat pe viaţă, cu o voce care-mi zgârie timpanele. Şi toate astea se vor a fi muzică bună.

| Kruckstein_Kenny_1994 a răspuns:

O intrebare pentru tine,tu ce intelegi din hip-hop? fara suparare,si eu ascult rap, si il inteleg, dupa atitudinea de care dai dovada imi dau seama ca nu intelegi nimic din muzica in general, si preferi sa faci haz de necaz de altii care aleg sa "asculte" muzica si nu sa o critice, indiferent de cum suna.mai pe scurt, inca o data nu am nimic cu tine, asculta muzica care iti place si lasa.i si pe alti sa faca la fel happy