Insfarsit cineva de acord cu mine (y)
Am vazut-o. E chiar amuzanta rau de tot
Genial.
Cea mai proastă părere posibilă.Nu merită nici o părere, până la urmă. Atât de jalnici sunt aceşti băieţei metrosexuali.
Mie mi se pare o trupa foarte draguta in vedere ca au fost la X Factor Britania, si chiar nu cred ca sunt gay sau homo... Fiecare cu parerile lui, nu?!
Britania?
Şi eu cred că sunt penibili.
Parerea ta.
NU doar a mea.
Mă lămureşti şi pe mine ce înseamna Britania?
Ai dreptate chiar nu sunt homo si canta frumos
Marea Britanie
Nu-i acelaşi lucru. Şi P.S.: Au cântat groaznic şi la X Factor acolo.
Parerea ta. Mi-a placut doar un baiat cum a cantat la X Factor. Nu erau prea buni pe atunci.
Nici acum nu sunt.
Nu *** discriminari, ii uras la fel de mult ca orice cantaret sau formatie de pop
Da! Sunt un boyband! Nu pot sa cred ca nu ai auzit de ei... Oh numai Bieber e la succes!
ce comentariu ti-a lasat...
Si se facu lumina!
Nu imi place.N-am chef sa reiau discutia ca ajung tot la concluzia ca nu-mi place 1d.
Serios?! Cam urat din partea ta sa zici asa ceva...
Sper să mori şi tu de cancer.
HaHaHa. Nu mor eu asa de usor XDD. Infine si matusa mea a murit de cancer :@
Daca nu-ti plac nu mai zi nimic
Sluto.
Hell yeah, dacă ţi-aş spune tot ce simt pentru ei, probabil aş ajunge în spital, şi nu mi-aş dori asta.
Anyways, tu mi-ai cerut părerea. Mi se par imaturi, comportamentul lor e imatur şi faptul că au 17-18 ani, sau cât au ei, ar fi trebuit să fie un avantaj.
Şi nu spun asta doar pentru că le urăsc muzica, ci spun asta pentru că... îmi place să spun adevărul.
Ei sunt gay și tu ești cam proastă, referindu-mă la ce comentarii ai lăsat.; 3
Nu stiu cine e prostul XDD. Nu sunt gay. Hateri tampiti cred asta. Si vorbesc decent nu ca analfabeti.
Tocmai ai scris greșit și-mi spui mie că-s analfabetă? Ăhm, tragic.
Hmm, stiu eu daca tu esti fata sau baiat? Crezi ca eu ma uit la poza ta de profil? Scuteste-ma!
)))))))))))) Care-i legătura? Damn, fără logică. Ai fi un exemplu bun pentru toți ratații direcționeri și sunt sigură că s-ar speria puțin dacă ar vedea cum ai ajuns tu.
Nu sunt directioner. Numai ca imi plac cum canta si cum arata. Sa fi fan adevarat inseamna mai mult decat asta.
Cred că ăsta e singurul lucru cu sens pe care l-ai scris. Felicitări.; 3