Daca nu iti place genu nu mai comenta ii astept doar pe cei ce sunt adeptii house-ului, ca dupa cum vad in poza ori esti pe rock nebun ori pe manele remixate.
Ai cerut o părere. Învaţă să accepţi şi părerile negative, nu doar cele pupincuriste.
Cât despre partea cu "eşti manelistă"...nu înţeleg ce legătură are. Majoritatea maneloştilor ascultă melodii ca asta pe care ai postat-o tu aici.
Cât despre "melodie" este un jeg de bumţi-bumţi care cu greu poate fi încadrat la categoria muzică. Înainte să mă faci manelist, aruncă un ochi la profilul meu să vezi ce ascult, asta dacă ştii cu ce se mănâncă muzica aia, deşi din răspunsurile tale pot deduce că eşti destul de limitat, şi în ceea ce proveşte cultura muzicală, şi tu, ca om.
Bai ratatule ai cerut o parere ti-am dat-o. ce credeai ca o sa pui melodia asta o sa ceri pareri si alti ratati ca tine vor spune ''vai e cea mai tare melodie'' blah blah...vezi ca te-ai inselat.
Frate eu am postat aceasta intreabre pentru cei din genul meu, este si normal ca tie sa nu ti placa asemenea muzica din moment ce iti place "clasicismul" sau ce pnm ti-o placea nu ma intereseaza de asta ca si eu asi putea sa spun ca si muzica pe care o asculti tu este un "jeg". Pe langa asta tu nu ai nici un motiv sa ma faci limitat din punct de vedere cultural cand nici macar nu ma cunosti si nici ce scoli am facut sau chiar nu sti ce cunostinte muzicale am din punct de vedere creativ dar ce sa stii tu, la comentarii toti sunteti buni asa ca du-te la muzica ta si ridic-o in slavi cat vrei. A si o sa ma prefac ca nu am auzit faptul
ca sunt limitat ca om fiindca nu ai habar despre mine decat ca nu-ti place ce fac. Eu insa ma asigur inainte sa postez pe internet asa ca am primit suficiente pareri bune despre piesa si de la dj nu de la oameni ca tine asa ca te rog vezi-ti de treaba ta si eu de-a mea. Multumesc.
Ratat esti tu daca iti place sa tot insulti, vezi-ti de treburile tale si nu mai interveni daca nu iti place genu asta. Punct.
Hai jet ca ma plictisesti si pentru tine nu a fost o insulta.
N-am stat să citesc tot ce-ai scris tu dar apreciez efortul depus.