Eu unul nu ascult manele pentru ca prefer alt gen de muzica. mie nu-mi place dar nu am nimic cu cei care asculta manele! e un gen ca orice gen de muzica. unii oameni au si inclinari rasiste si de asta genul e huiduit de atata lume. si ai dreptate, o manea la o petrecere iti ridica moralul!
O manea să ridice moralul? Pe naiba, din contră. Cum să îti ridice moralul un gen de muzică (wtf, am zis muzică? vroiam să zic zgomot) în care se "cântă" numai despre sex, bani, femei și dușmani? Mi se face greată numai gând aud vocile lor de rahat.
Ce prostii rasiste spui. Oamenii intregi la cap nu asculta manele pentru ca sunt niste jeguri tribale, nu e vorba de etnie. Ma indoiesc ca un semianalfabet iti poate ridica moralul.
In sfarsit cineva care are aceeasi parere ca a mea numa nu ii inteles de ceilalti, deci eu cred ca nu se asculta manele pentru ca sunt compuse de rromi, tiganii sunt golani hoti nesimtiti niste oameni care nu vor sa se integreze majoritatea din ei (asta este adevaru desi nu se zice ), mai sunt si exceptii care se mandresc cu banii lor... din pacate cei care asculta manele tiganilor copiaza si comportamentu lor adica unul haotic si de aici are de suferit muzica o putem numi, nu le iau apararea nici nu am nimic cu ei si nu sunt manelist dar ascult manele ocazional la petreceri
Nu stiu ce crezi tu, dar pe mine ma deprima o manea la o petrecere. Si nu e vorba de faptul ca as fi rasista sau ca as avea ceva cu aceasta etnie, cu muzica lor, etc... doar ca si-au creat acest gen de muzica pentru ei, nu pentru romani.Asa ca nu vad rostul unei manele la o petrecere de romani.
Personal, eu am ceva cu muzica in sine. Versurile, linia melodia, totul imi chinuie neuronii pana la sufocare...
INSA, gusturile nu se discuta, asa ca n-am nimic cu nimeni care asculta genul, atata timp cat asta se intampla la o distanta indestul de mare fata de mine, astfel incat sa nu aud.
Succes, pa-pa!
Manelele iti ridica moralul, de unde dracu' ai scos asta? Numai cuvintele cand le aud vomit.
Mie nu reuseste o manea sa imi ridice moralul decat daca sunt muci de beat Iar oamenii INTREGI la cap nu se asteapta, cantand de dolari, femei, bani, faima, iar dolari si bani, ca pana la refren sa le moara dusmanii de preferat in chinuri. De-aia nu ascultam manele
Sunt total de acord. Nici eu nu ascult manele pentru simplu fapt ca nu le gasesc foarte interesante si nici eu nu critic pe cei care asculta. Intr-adevar la petreceri fara o manea si fara o sarba nu ma simt bine . Si asta fiindca imi place sa dansez pe ambele genuri, si chiar ma pricep la asta.
pup!
In opinia mea manelele sunt o ciorba extrem de concentrata deoarece acestea "imprumuta" pe nesimtite de la toate genurile mai populare de muzica si nu sunt cantate numai de rromi ci si de romani. Acestea pentru anumite persoane poate ridica moraludar pentru altii nu (Nimeni nu e la fel, daca ar fi la fel ar fi super naspa).
Pot fi ambele variante pentru care oameni nu ask manele dar cred ca cel mai mult pentru prima varianta nici eu n st adepta manelelor dar chiar e ok o manea la petrecere
Pentru:hippiemuslim.eu nu am spus nimic rasist. din contra cel nu intreg la minte care ii numeste jeguri tribale esti tu asa ca ssst