auran
| auran a întrebat:

Oare cati facem ce doreste soacra?
http://www.youtube.com/watch?v=PdOFANB4uJQ&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@auran-ideea era de...viitor. laughing tongue
poate ajung sa vad si acest lucru, cine stie? tongue

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auran, daca ii place melodia,, por tu amor-isabel pantoja'', sa vezi ce bine ne intelegem noi. ce spui?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine nu-i in stare sa puna picioru-n prag laughing sa cinte cum vrea gaina si mama ei rolling on the floor tongue

auran
| auran explică:

Cui sa-i placa lui soacra-mea? Ea asculta numai Antena satelor...
dar daca doresti te las sa o incerci...

auran
| auran explică:

Enigma tu sigur te vei descurca...am incredere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@auran-atunci... abia astept.placerea va fi de partea mea, cu siguranta.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar eu o sa ma amuz rolling on the floor tongue

| Leea1234 a răspuns:

Eu, una...cu siguranta nu fac ce doreste socra-mea!
am avut o adolecenta frumoasa...ai mei mi-au dat libertate. si m-am bucurat de frumusetea anilor, dar cand mi-a venit randul sa "zbor" din cuib, si sa ma marit la 500 de km departare de casa...mama cu lacrimi in ochi(pentru ca eu eram inca o copila aveam 19 ani)mi-a spus:
"sa fi mama cuminte...sa asculti si sa fii supusa, ca e greu printre straini!"
mi-a spus asta pentru. ca stia ca eu sunt mai libertina, mai "cu gura mare"
cand m-am vazut singura...doar pe sot il aveam mai aproape... m-am speriat un pic...si am ascultat vorbele mamei!
dar nu!
am rezistat doar 3 luni...si mi-am da arama pe fata, nu mai suportam, era imposibila, nu am stau sa-ti povestesc, dar picatura care a umplut paharul a fost cand mi-a zis, ca miercurea, vinerea, si duminica sa nu dragoste cu sotul meu...atunci mi-am iesit din fire, si i-am aratat eu cine e "fata lu mircea" (asa ma numea ea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bro-ideea era nu soacra ce o voi avea, ci... tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andrutza-pai vreau sa imi arati si mie pe,, fata lui mircea''. ce spui? laughing

| Leea1234 a răspuns:

Enigma-sa-ti trimit o poza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andrutza-lasa, mai bine iti dau adresa si mi-o aduci personal, sa nu se piarda pe traseu. laughing

| Leea1234 a răspuns:

Enigma-cum doresti!
dar sa stii ca ai de asteptat...pana la vara nu vin in tara!
si in avatar nu mai pun poza mea...ca iar spune lumea "... ce, suntem la matrimoniale!?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Enigmo. voaaai laughing
Andrutza si s-a dat soacra pe brazda? laughing

| diana_7388 a răspuns:

Eu cred ca putini dar eu opin ca ii bine sa te intelegi cu soacra

auran
| auran explică:

Diana, de ar fi atat de usor nu am mai avea pe ce sa ne certam cu barbatii nostri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cu siguranta nu fac ce doreste soacra, daca ma gandesc mai bine, au fost situatii in care EA a facut ce am vrut eu.Sunt foarte incapatanata, eu fac eforturi supraomenesti sa o ascult pe mama... laughing Am o soacra rea, s-a bagat mult intre mine si fii-su, ne-a facut probleme care au generat alte probleme si tot asa... e viata mea, familia mea si fac ce vreau si ce cred eu ca e bine, nu accept indicatiile ei...pretioase