| คlєxヅ a întrebat:

Oare ce-i pe primul loc în viaţă Oare ce-i pe primul loc, bani dragoste sau noroc Oare ce-i pe primul loc în viaţă Când ai dragoste, n-ai bani Când ai bani ai şi dusmani Oare ce-i pe primul loc în viaţă Cu ce m-am ales în viaţă Cu ce m-am ales în viaţă Ce-am băut, ce-am mâncat şi cu ce am strâns în braţe Mi se rupe inima din mine Mi se rupe inima când văd cum trece viaţa Mi se rupe inima din mine Dau din coate fac ce pot timpul nu-l opresc în loc Mi se rupe inima din mine Cu ce m-am ales în viaţă Cu ce m-am ales în viaţă Ce-am băut, ce-am mâncat şi cu ce am strâns în braţe Unde ajung bănuţii ce câştig Unde se duc banii mei Că nu pot să ţin de ei Unde ajung bănuţii ce-i câştig Obrazul care-i subţire cu cheltuială se ţine Unde ajung banuţii ce-i câştig Cu ce m-am ales în viaţă Cu ce m-am ales în viaţă Ce-am băut, ce-am mâncat şi cu ce am strâns în braţe Să-i dai Doamne românaşului, măi Dăi Doamne, românului, dă-i mintea păţitului, Poate am şti să luăm ce-i bun din viaţă Dă-ne mintea de pe urmă să ne meargă toate strună Şi să luăm tot ce îi mai bun din viaţă Cu ce m-am ales în viaţă Cu ce m-am ales în viaţă Ce-am băut, ce-am mâncat şi cu ce am strâns în braţe Cu ce m-am ales în viaţă Cu ce m-am ales în viaţă, Ce-am băut, ce-am mâncat si cu ce am strâns în braţe >:" laughing

Răspuns Câştigător
| scooobydooooo a răspuns:

laughing)))).faina melodia

0 răspunsuri:
Întrebări recente