| addictEd_4372 a întrebat:

Oare de ce unii oameni ii compara pe Eminem si pe Justin Bieber? Cum ar fi comentariile de pe ytube de obicei la melodiile cu Eminem cam la 10 minute se adauga comentarii de genul jos bieber sa nu-l lasam sa il intreaca pe Eminem. Sunt doua genuri de muzica foarte diferite rapp-ul si pop-ul!

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Nu e vorba de asta. Eminem e un artist cu totul diferit fata de Bieber
Uite sa iti dau un exemplu:
Puya si Bieber se pot compara.
Uite cate asemanari
->Comerciali
->Melodii facute doar pentru bani
->Nu transmit nici un sentiment
->Se cred mari si tari, de fapt sunt multi artisti care ii calca in picioare.

Eminem nu e comercial, pune suflet in munca lui, melodiile lui transmit sentimente, de aceea nu poate fi comparat cu Bieber. Nu din cauza genului de muzica.
De obicei se compara artisti pentru a se observa cine de a cui parte este. Nu din prostie sau altceva happy Bafta

5 răspunsuri:
| Elyy_1788 a răspuns:

Pai...
probabil ca Justin Bieber este mai tare ca Eminem...
Iar unii oameni carora nu le place J. B si le place eminem, ii compara...
Ma rog...cu adevarat J. B e cel mai tare!
winking
:X

| vikloth a răspuns:

Nu sunt fan eminem dar nu poti sa te apuci sa faci comparatie intre cei 2! in primul rand n-au treaba unul cu altul, iar in al doilea rand eminem a facut istorie cu melodiile sale, pe cand justin bieber... n-am cuvinte sa-l descriu( cand il vad schimb programu')

| mistikk a răspuns:

Pentru ca spre deosebire de Justin Bieber, Eminem are o experienta si nu pot fi pusi in aceeasi parte intelegi? Eminem este un cantaret deosebit toata lumea a auzit o meldie de a lui chiar si cei in varsta pe cand de Justin Bieber pun pariu ca tata nu a auzit vreodata.
Cum sa iti explic, Justin Bieber este doar un "curent" ceva trecator crede-ma ca nu va face cine stie ce cariera

| poiuiyhvb a răspuns:

Frateee, eminem nu se compara cu gayul de bieber!
adevarat, el pune suflet in muzica lui, nu ca mucosul ala!

| addictEd_4372 explică:

@7h30 Imi palce raspunsul tau din aceasta cauza ai primit Funda!