anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare imi puteti da si mie informatii referitoare la Justin Bieber? Este cantaretul meu preferat si as dori sa stiu mai multe despre el si ce face in perioada aceasta a anului.

5 răspunsuri:
| bfvhjcv a răspuns:

Buna.si mie imi place foarte mult justin bieber:X:X.pai in 2010 si. a lansat albumul My World 2. 0, in timpul liber(desi nu prea are timp liber)ii place sa se dea cu skatebordul:X:X, sa iasa cu prietenii
Cântăreţul de 16 ani, mare amator de fotbal, i-a propus fotbalistului englez David Beckham un târg: va susţine un concert privat la vila britanicului pentru cei trei fii ai acestuia, în schimbul unei lecţii private de fotbal.
cam atat. funda?winking

| basexcu a răspuns:

Ai auzit...azi cica si-a taiat unghiile de la picioare cu o foarfecuta? :O

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toti plozii care au iesit si ei cantareti. Si zici ca e fanul tau? laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E adevarat ca justin biber e un mos de 51 de ani deghizat? azi am aflat si vreau sa stiu adevarul

| Gabriella_1938 a răspuns:

Numele lui e justin drew bieber s-a nascut pe 1 martie 1994 a ajuns celebru dupa ce a postat o piesa pe youtube. usher ia oferit o oferta mai buna decat justin timberlake iar acum e foarte bun prieten cu usher. anul acesta la VMA a castigat premiul pentru cel mai bun artist debutant. cele mai super piese ale lui sunt : overboard, stuck in the moment. somebody to love si baby. sper ca ti-am oferit niste informatii despre el foarte bune :* simie imi place cum canta si stiu mai multe date despre el dar nu pot sa le scriu pe toate.