anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok,stiu ca am pus intrebarea asta de o mie de ori,dar vreau raspunsuri!
Nu mai imi amintesc nimic din muzica,nici macar o melodie,din ara nu am ascultat muzica deloc,si nu mai stiu nimic.
Vreau multe melodii,preferintele voastre,ce mai stiti,ce nu asculatati,ce candtareti stiti ce trupe stiti,ce urati,ce genuri va plac.
Orice!
Va rog din toata inima,sunt disperata,si numai stiu nimic,nici o melodie,nici cele romane.
Dau funda!
P.s:orice va place,ce nu va place,in romana,spaniola, engleza sau chiar franceza!
Sunteti ultima mea salvare

Răspuns Câştigător
| Nutemaiholba a răspuns:

Hmmthinking incearca Zhao ft adda- bani din cer; Zhao - Arata-le la toti; Skizzo skills - miliardar de vise.; guess who - lumea mea/ onoare; rihanna-diamonds; Justin bieber ft nicki minaj-beauty and a beat ..cam asta ascult euwinking si raspunsul lui hiSim este foarte bun ^_^

2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu ai decat sa te uiti la playlistul fiecaruia si ai sa vezi muzica preferata.Nimic mai simplu!
Bine inteles ca poti vedea acest lucru doar la cei care au completat acest playlist.

| iSimo a răspuns:

Andra - ca la meteo, Connect-r - love is the way, Maroon 5 - One more night, Inna - INDIA, T.A.T.U - all about us, Antonia-Jameia, Loredana -APA, CRBL-petre, Alex mica -breathe, Corina- a ta, Lora-fara el (cred ca sunt destule ) Funda?