Mie sincer imi place... si serialu si cum canta
Da imi place mai mult Miley Cyrus [adic' ea ]
Serialul hannah montana e tare, dar nici eu nu sunt fana.miley,in serial, e cam crazy... unele melodii de ale lu' hannah sunt chiar foarte ca si imi plac.deci imi place de ea dar nu sunt fana...bye:*
Mai nou este Miley Cyrus, dar daca uh vrei sa o pastrezi tot ca pe hannah montana, n-ai decat. A inceput sa ma enerveze, e prea fitoasa. Vocea ei imi place dar nu si persoana ei
asta a fost parerea mea
Mie imi place de ea. mai ales in realitatecauta pe youtube:miley and mandy show! e super
Si mie imi plac melodiile, e destul de draguta, dar imi place mai mult miley cyrus
Nu prea imi place Miley Cyrus, o prefer mai mult pe Hannah Montana fata haioasa din serial.
Nu sunt o fana a Hannei deoarece este mult prea copilaroasa.In acest serial ea nu a trecut peste fazele copilaresti(nu spun ca nu este bine sa fii ca un copil uneori, dar ea intrece masura ppermisa de virsta)...Este adevarat ca are o voce de invidiat... dar look-ul si personlitatea ei din serial chiar nu mi-au placut. Dupa noua ei melodie imi dau seama ca s-a mai maturizat.recunosc ca melodia Can't be tamed m-a impresionat(deoarece a trecut f. repede de la un "copil" la un comportament mtur de adolescent).
Miley e de treaba in realitate nu are fite si nu e piti ca demi si selena uite-te la contul ei pe youtube e super amuzanta http://www.youtube.com/user/mileymandy?blend=1&ob=4
mai ales cand prietena ei si ea isi bat joc de demi si selena :)) http://www.youtube.com/watch?v=sqxrfyZXyqc. dar nu imi place in videoclipul i can't be tamed ca o copie pe lady GaGa :(
Imi plac unele melodii dar nu pot spune ca sunt fana.Imi plac doar melodiile. II urasc pe cei obedati de ea.Copii de 9, 10, 11 si 12 ani! Ce fani grozavi! Spun asta cu toate ca am si eu 11 ani.
Pai cum sa iti zic nu mai filmeaza pentru disney pentru ca ea este o vedeta foarte mare sa nu uite ca in disney s a lansat e o ...ma abtin
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: